GLEDAĆEMO NOVAKA NA VIMBLDONU! Čuveni teniski stručnjak je ubeđen da je Đoković na pravom putu! (FOTO)
Foto: AP

POHVALE

GLEDAĆEMO NOVAKA NA VIMBLDONU! Čuveni teniski stručnjak je ubeđen da je Đoković na pravom putu! (FOTO)

Čuveni stručnjak se osvrnuo i na povratak Marijana Vajde na mesto Novakovog trenera

Objavljeno:

Teniski stručnjak Patrik Muratoglu smatra da je Novak Đoković na pravom putu i da ponovo pokazuje znake da mu je stalo do tenisa i do pobeda.

Novak Đoković je poražen u četvrtfinalu Rolan Garosa od Italijana Marka Čekinata, koji je priredio jedno od najvećih iznenađenja u poslednjih nekoliko godina. Našem igraču je ovaj poraz veoma teško pao, što se videlo na konferenciji za medije.

- Dobro je to. Baš tako treba. Znači da ga je poraz baš pogodio i da želi da se vrati. Pre godinu dana, kada bi izgubio meč, odlazio bi sa smeškom. Mnogo više volim ovo što sada vidim. I na terenu mu se vraća raniji stav. Oseća se da je to opet igrač koji igra svim svojim bićem - rekao je Patrik Muratoglu za Večernje novosti.

foto: AP

On je istakao da mu se dopada ono što je video od Novaka u Parizu.

- Video sam Novaka koji je sada mnogo bolji. Primetilo se to ne samo u Parizu. Već u Rimu je delovao daleko opasnije. Istina, imao je mali pad protiv Čekinata, ali kada se nalazite na putu oporavka, normalno je da se i to desi. Ako pogledate njegovo ponašanje na terenu, to sada liči na njega. To je on. Ono što smo viđali pre toga, to nije bio on - istakao je trener Serene Vilijams.

foto: AP

Čuveni stručnjak se osvrnuo i na povratak Marijana Vajde na mesto Novakovog trenera.

- Odlično je to što je ponovo sa svojim starim trenerom. Vajda će sve da vrati na staro mesto, kao što je bilo kada je Novak Đoković igrao fantastično - smatra Muratoglu, koji je uveren da će Đoković igrati na Vimbldonu, iako je naš as posle eliminacije na Rolan Garosu rekao da nije siguran da će igrati sezonu na travi.

foto: EPA/Andreu Dalmau

- Naravno da će da igra! Rekao je to zato što je bio razočaran. Mislim da ćemo ga sigurno gledati na Vimbldonu - zaključio je Muratoglu.

BONUS VIDEO:

Erupcija oduševljenja u Pioniru posle pobede Zvezde

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.