Jelena se nije uplašila tetovirane Slovenke, Ana u šarenoj haljini do prve pobede u 2016. (FOTO)

Dve pobede naših teniserki

Jelena se nije uplašila tetovirane Slovenke, Ana u šarenoj haljini do prve pobede u 2016. (FOTO)

Uspešan start Srpkinja na prvom Gren slemu sezone
Objavljeno:

Dva najbolje srpske teniserke, Jelena Janković i Ana Ivanović uspešno su startovale na Australijan openu pobedama u prvom kolu. Jankovićeva je pobedila Polonu Hercog 6:3, 6:3, dok je Ivanovićeva bila uspešnija od Temi Paterson 6:2, 6:3. Jelena je u meču u kome je viđeno dosta brejkova na iskustvo savladala 25-godišnju Slovenku. Meč je započeo sa tri brejka, od čega je dva napravila srpska igračica, koja je tokom prvog seta čak četiri puta oduzela protivnici servis i dobila taj period igre.

Mnogo sigurnija je bila u drugom delu susreta koji je ipak započela izgubljenim gemom na svoj servis, ali je odmah napravila ribrejk, a onda još jednom "brejknula" protivnicu i došla do trijumfa.
Ivanovićeva je na drugoj strani bila dosta sigurnija i nijednom nije dozvolila Patersonovoj da joj oduzme servis u čiavom meču, a ona je to uradila tri puta - dva puta u prvom i jednom u drugom setu. Tako je Srpkinja konačno zabeležila prvi trijumf u 2016. godini posle dva uzastopna poraza na startu sezone.
Ne možemo da ne primetimo i da je Ana imala neuobičajenu haljinicu koja je bila prilično šarena i mnogo nas podsetila na letnje haljine koje nose devojke u Srbiji. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.