KOJA JE ĐOKOVIĆEVA NAJVEĆA GREŠKA I ZAŠTO NIJE SVOJ? Jedan od najboljih trenera sveta daje prave odgovore o Novaku!
Foto: Reuters

Nole vrati se!

KOJA JE ĐOKOVIĆEVA NAJVEĆA GREŠKA I ZAŠTO NIJE SVOJ? Jedan od najboljih trenera sveta daje prave odgovore o Novaku!

Čuveni francuski trener smatra da je Novak Đoković izgubio svoj način razmišljanja i da se prerano vratio tenisu nakon operacije lakta

Objavljeno:

Trener možda najbolje teniserke ikada Serene Vilijams, Patrik Muratoglu, je izneo svoje viđenje situacije u kojoj se trenutno nalazi najbolji srpski teniser Novak Đoković.

- Mislim da se Novak prerano vratio, operacija mu je bila nedavno. Zbog te povrede je pauzirao šest meseci, vratio se, ali bezuspešno. I dalje je osećao bol i onda je otišao na operaciju. Sada je bolje, gledao sam ga kako trenira na mojoj akademiji - rekao je Muratoglu.

Francuski trener je ubeđen da je Nole napravio pravi potez kada je odlučio da ponovo angažuje Marijana Vajdu, trenera sa kojim je postizao najveće uspehe u karijeri i uz koga se vinuo među zvezde i legende belog sporta.

- Srećan sam što opet radi sa Marjanom Vajdom sa kojim je imao mnogo uspeha. To znači da su mu misli sada čiste, pošto mislim da je izgubio svoj način razmišljanja zbog koje je bio tako dobar i takav borac - rekao je Muratoglu i dodao: - Igrao je toliko mečeva, bio je tako čvrst. Sve se radi o tome kako on vidi igru i njegov mentalitet koji nije kao ranije. Ako mu se taj način razmišljanja vrati, opet će biti opasan s obzirom da ima sve ostalo - za kraj je zaključio francuski stručnjak.

BONUS VIDEO: Radnički - Zemun, borba za titulu na Crvenom krstu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.