VAJDA ME ZNA BOLJE NEGO BILO KO! Novak najavio novi početak sa Slovakom, a osvrnuo se i na Agasija! (FOTO)
Novak Đoković ponovo sarađuje sa Marijanom Vajdu, Foto: Profimedia

ZRAČI POZITIVNOM ENERGIJOM

VAJDA ME ZNA BOLJE NEGO BILO KO! Novak najavio novi početak sa Slovakom, a osvrnuo se i na Agasija! (FOTO)

"Odluka da se raskine saradnja sa Andreom i Radekom neće uticati na naše privatne odnos"

Objavljeno:

Novak Đoković je u prvom kolu Mastersa u Monte Karlu deklasirao sunarodnika sa 6:0, 6:1 i zakazao duel sa Bornom Ćorićem iz Hrvatske.

Novak je pre dve nedelje ostao bez trenera, pošto su tim napustili Andre Agasi i Radek Štepanek, u Marbelji se pripremao sa Slovakom, koji je bio u njegovom boksu tokom meča.

- Nedostajao mi je. Sa Vajdom se osećam bezbedno na terenu. Nedostajao mi je njegov veliki osmeh, a posebno njegove reči. Marjan mi je prijatelj, on me zna iznutra bolje nego bilo ko sa kim sam radio. Ovo je za obojicu bilo kao novi početak. - rekao je Đoković

foto: Reuters

Srbin je takođe pohvalio legendarnog Agasija sa kojim je sarađivao od Rolan Garosa prošle godine. - Uvek je pokušavao da mi pomogne. I sada je linija uvek otvorena, ako osetim da mi je potreban savet, uvek mogu da pozovem Agasija.

foto: EPA

Novinare je zanimalo i šta je razlog okončanja saradnje, ali im je osvajač 12 Grend slemova objasnio da je ovakav ishod najbolji za sve. - Andre mi je samo pomagao, nismo imali nikakav ugovor. Proveli smo izuzetno vreme zajedno, mnogo sam naučio od njega i veoma sam zahvalan. Odluka da se raskine saradnja sa Andreom i Radekom neće uticati na naše privatne odnose. Rastanak je bio najbolji za sve, nisam znao u kom pravcu želim da idem i nisam želeo da to utiče na njih.

foto: EPA

Za kraj, osvrnuo se i na meč protiv Lajovića. - Dobra predstava danas. U poslednjih 10-12 meseci sam odigrao veoma malo mečeva i možete videti da mi fali takmičarskog tenisa - zaključio je Novak.

BONUS VIDEO:

Nemanja Radonjić i Vujadin Savić vode navijanje ispred severne tribine

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.