RAFALNA PALJBA PO AMERIKANCU: Više je Novak uradio za Agasija, nego ovaj za njega! Otišao je jer nije znao šta da radi!
Andre Agasi i Novak Đoković su prekinuli saradnju, Foto: Reuters

Teniski svet bruji

RAFALNA PALJBA PO AMERIKANCU: Više je Novak uradio za Agasija, nego ovaj za njega! Otišao je jer nije znao šta da radi!

Svetski mediji bruje o izjavi teniske legende koja je udarila po slavnom Amerikancu

Objavljeno: 11:43h

Novak Đoković i Andre Agasi su prekinuli saradnju koja je trajala manje od godinu dana, a nije donela rezultate.

Vest o tome je izazvala veliku pažnju i iznenađenje u teniskom svetu, a posebno što je izašlo na videlo da su među njima dvojicom postojala brojna neslaganja.

Od samog početka su mnogi bili sumnjičavi kada je reč o saradnji dva bivša svetska broja 1, a posebno se to nije dopadalo teniskim stručnjacima u Srbiji, koji su se oglasili i sada.

Radmilo Armenulić
Radmilo Armenulićfoto: Aleksandar Jovanović Cile

Legenda ovdašnjeg tenisa, Radmilo Armenulić, je bio prilično oštar u vezi sa celim ovim slučajem, a njegova izjava je odjeknula prilično jako i u svetskim okvirima, pa ju je preneo i "Tennis world".

- Bio sam protiv te saradnje od prvog dana, jer je bilo jasno da ona neće doneti ništa dobro Novaku. Mislim da je Đoković više pomogao Agasiju, jer je od njega i napravio trenera. Otišao je jer nije znao šta više da radi. Pa, taj čovek se nikada nije bavio trenerskim poslom, a nema ni iskustva koje bi pomoglo Novaku. Đoković igra sa osnovne linije bolje nego što je to Agasi činio, a i vraća servise bolje od njega. I, kako onda da mu Andre Agasi pomogne - zapitao se Armenulić.

Đoković je pauzirao šest meseci, pa zaigrao na Australijan openu gde je ispao u osmini finala, da bi potom ponovo pauzirao zbog operacije lakta, ali se povratak na Mastersima u Indijan Velsu i Majamiju ispostavio kao fijasko pošto je ispadao odmah posle prvih mečeva što mu se nije dogodilo još od početka karijere.

BONUS VIDEO: Navijači Zvezde prave Argentinu na meču sa Mornarom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.