PEPE IMAZ OTIŠAO U ISTORIJU! Ovo je novi Noletov guru, toliko su bliski da mu je Đoković kupio stan! (FOTO)
Imaz, Đoković i Ilić, Foto: Fonet/AP/Instagram Žarko Ilić

NIJE VIŠE ZEN, SADA JE REIKI!

PEPE IMAZ OTIŠAO U ISTORIJU! Ovo je novi Noletov guru, toliko su bliski da mu je Đoković kupio stan! (FOTO)

- U mom iskustvu i traganju i zapadni i istočni pristup isceljivanja se integrisao - priča ovaj momak

Objavljeno: 22:07h

Novak Đoković je posle operacije lakta odlučio veoma brzo da se vrati na teren, a to se ispostavilo kao greška. Došlo je do rane eliminacije u Indijan Velsu, a nekoliko dana kasnije i u Majamiju. Shvativši ozbiljnost situacije Novak je odlučio da pronađe novo rešenje.

U pitanju je novi guru majstor Žarko Ilić.

A post shared by Zarko Ilic (@zarko.ilic) on

Njih dvojica su veoma bliski, a do koje granice to ide, govori i činjenica da je teniser odlučio da Iliću pokloni nov stan u naselju Vest 65 u znak zahvalnosti.

A post shared by Zarko Ilic (@zarko.ilic) on

Kako je načula redakcija Kurira, Đoković nije jedini sa srpske javne scene koji posećuje Ilića i u potpunosti mu veruje. Na tretmane su mu dolazili i brojni pevači, kao i sportisti.

A post shared by Zarko Ilic (@zarko.ilic) on

- Zahvaljujući formalnom obrazovanju iz medicine mogu da se približim ljudima. U mom iskustvu i traganju i zapadni i istočni pristup isceljivanja se integrisao. Zbog toga je moj jezik razumljiv zapadnom čoveku, koga bi holistički pristup Istoka na prvu loptu odbio. Krećem od stanja tela i emocija, vraćam se umu i duhu, kombinujući sve tehnike koje sam naučio i povezujem ih reikijem. Moj stil nije pretenciozan, pristupačan je i bez pompe. Moje učenike i pacijente (a svi su oni moji prijatelji) učim kako da što lakše integrišu reiki u svakodnevni život. Posmatram energetsko stanje i nudim lek kroz metaforičnu priču koja problem prikazuje ogoljeno i jasno. U tome se krije motivacija stotine mojih učenika da rade na sebi kako bi pronašli mir, spokoj i radost u zdravom životu. U pitanju je tehnika koja, iako duboko ukorenjena u duhovnim učenjima Istoka, podjednako pomaže i verniku i ateisti i agnostiku jer ima svoje uporište u savremenoj nauci. Potrebno je samo malo otvoriti um i biti spreman na rad na sebi - istakao je Žarko na svom sajtu objašnjavajući čime se zapravo bavi.

A post shared by Zarko Ilic (@zarko.ilic) on

Kao što je svima poznato Novak je dugo sarađivao sa Špancem Pepeom Imazom, čijim tretmanom očigledno nije bio zadovoljan, pa je odlučio da pomoć zatraži od domaćeg gurua.

BONUS VIDEO: Trening fudbalske reprezentacije Srbije

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.