NOVAK SPREMAN ZA MAJAMI! Bol je nestao, svakim danom se osećam sve bolje! (FOTO)
Novaka čeka nastup na Mastersu u Majamiju, Foto: Reuters

ATP MAJAMI

NOVAK SPREMAN ZA MAJAMI! Bol je nestao, svakim danom se osećam sve bolje! (FOTO)

On je odlučio da osim u singlu, zaigra i dubl. Partner će mu biti Viktor Troicki, a prvi rivali su im Hrvat Mektić i Austrijanac Peja

Objavljeno:

Novak Đoković je posle loše odigranog turnira u Indijan Velsu otputovao u Majami gde ga čeka nastup na Mastersu u tom gradu.

U prvom kolu Novak će igrati protiv pobednika duela Per - M. Zverev, a pred start nadmetanja na Ki Biskejnu, Srbin je bio raspoložen za priču.

- Poslednjih nekoliko dana konačno sam fokusiran samo na igru, a ne na bol u laktu. Ništa me nije bolelo što je prilično osvežavajuće. Daleko sam od najbolje verzije sebe, ali svakog dana se sve bolje osećam, što je odličan znak posle frustrirajućeg perioda - kazao je šestostruki osvajač pehara na Krendon parku.

- Ovo je poslednja godina kada ćemo igrati na Ki Biskejnu. Zato ćemo svi pokušati da uživamo u njemu i da iskoristimo najbolje iz svega - podsetio je Nole da će najbolji teniseri i teniserke od naredne godine igrati na Hard rok stadionu.

foto: EPA/John G Mabanglo

Najbolji srpski teniser nema visoka očekivanja pred drugi masters u sezoni, već je za njega pravi blagoslov što konačno ne oseća bol u laktu.

- Najvažnija stvar je da mogu da se fokusiram na igru i da ne razmišljam o tome da li će se bol ponovo pojaviti ili ne. Svaki dan je za mene prilika da napredujem i postajem bolji. Očigledno je na mene ostavilo traga to što sam igrao dve godine sa bolovima u laktu. Nisam u najboljoj formi, ali mi je najvažnije da sada mogu da uradim sve kako bih napredovao svakoga dana - zaključio je Novak.

On je odlučio da osim u singlu, zaigra i dubl. Partner će mu biti Viktor Troicki, a prvi rivali su im Hrvat Mektić i Austrijanac Peja.

BONUS VIDEO: Prvotimac Zvezde sluša Maju Berović na putu za Zlatibor

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.