Ana Ivanović ne želi da njen sin bude kao ona!
Ana Ivanović, Foto: Printscreen/Instagram/bastianschweinsteiger

ne tenisu!

Ana Ivanović ne želi da njen sin bude kao ona!

- Život tenisera je težak, jer vam ne dozvoljava da imate normalno detinjstvo. Karijera je naporna i teška

Objavljeno:

Ana Ivanović je na svet donela naslednika, koji je dobio ime Luka, a svetski mediji ne prestaju da izveštavaju o detaljima porođaja, kom je prisustvovao Anin suprug, fudbaler Bastijan Švajnštajger. Poznati par je presrećan zbog bebinog dolaska, kako izvori navode, a odavno su priželjkivali prinovu.

Ivanovićeva već par godina javno priča o želji za potomcima, a konačno je dočekala da ugleda naslednika, kom se jako radovala.

- Volela bih da ne dođemo u situaciju da moje dete poželi da uzme reket u svoje ruke, da se zainteresuje za tenis - izjavila je bivša teniserka, objasnivši potom zbog čega ne bi volela da sin krene njenim stopama.

- Život tenisera je težak, jer vam ne dozvoljava da imate normalno detinjstvo. Karijera je naporna i teška - dodala je Ana jednom prilikom, pa zaključila:

- Kada sam počinjala profesionalnu karijeru, majka je stalno putovala sa mnom, otac je ostajao sa bratom, pa je porodica često bila razdvojena. Trudiću se da kao roditelj što više budem poput moje majke i mog oca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.