SVE JE LAŽ: Novak DEMANTOVAO saradnju sa zvezdom Barselone: Naglašavam, NISAM deo grupe i partner Đerara Pikea!
Đerar Pike, Novak Đoković, Foto: Fonet, Reuters

obrt!

SVE JE LAŽ: Novak DEMANTOVAO saradnju sa zvezdom Barselone: Naglašavam, NISAM deo grupe i partner Đerara Pikea!

Uložio je velike napore sa svojim saradnicima. Ja sam se trudio da pomognem. Možda su me doveli u vezu jer sam često bio u kontaktu sa Pikeom, objasnio je Đoković

Objavljeno:

Međunarodna teniska federacija (ITF) potvrdila je saradnju sa kompanijom Kosmos, u vlasništvu fudbalera Barselone, i ugovor na 25 godina vredan 3 milijarde dolara koji će da reformiše DK.

ITF je jednoglasno odlučio da kreira novi veliki turnir koji će se igrati na kraju svake godine i predstavljaće Svetsko ekipno prvenstvo u tenisu. Mediji su preneli da je jedan od učesnika dogovora i Đoković, piše B92.

- Iznenadio sam se kad sam čuo. Nisam deo te grupe koja finansira projekat. Naglašavam – nisam poslovni partner Đerara Pikea. Kao predsednik Unije igrača i neko ko voli sport, samo pokušavam da pomognem. Prošlo je godinu i po otkako sam video Pikea da dolazi na turnire. Uložio je velike napore sa svojim saradnicima. Ja sam se trudio da pomognem. Možda su me doveli u vezu jer sam često bio u kontaktu sa Pikeom. Prijatelji smo, ali i zbog toga što sam predsednik Unije igrača. Bio sam uključen u pregovore, ali to je sve. Nemam interes u tome, niti neke koristi - rekao je Đoković u invervju za Parizijen.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković o kompletnoj sezoni Partizana u Evropi posle ispadanja od Viktorije

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.