SA TROICKIM NISU BILI TOLIKO BOLEĆIVI?! Francuskinja tri puta odbijala da ide na doping test, a oni tek sad otvaraju istragu!
Aliz Korne tri puta nije htela da se podvrgne doping kontroli, Foto: EPA/Joe Castro

Malo im je trebalo vremena

SA TROICKIM NISU BILI TOLIKO BOLEĆIVI?! Francuskinja tri puta odbijala da ide na doping test, a oni tek sad otvaraju istragu!

Prvu kaznu je već dobila u vidu izbacivanja iz FED kup tima

Objavljeno:

Francuska teniserka Aliz Korne već je dobila suspenziju iz FED kup reprezentacije, a uskoro bi mogla da očekuje i rigoroznu kaznu zbog izbegavanja doping testova.

Iskusna Francuskinja je u prethodnom periodu čak tri puta izbegavala da se podvrgne doping kontroli, zbog čega je ITF otvorio istragu protiv nje.

Zbog toga Korneova je odstranjena iz nacionalnog tima koji bi trebalo da u ferbruaru igra meč protiv Belgije.

Aliz Korne je izbačena iz FED kup tima Francuske
Aliz Korne je izbačena iz FED kup tima Francuskefoto: Fonetap

Ona se na društvenim mrežama branila da se na testove nije odazvala zato što je prethodno tokom 2017. godine testirana dvadesetak puta i da su nalazi uvek bili negativni.

Inače, ova situacija umnogome podseća na onu u kojoj se pre nekoliko godina našao naš Viktor Troicki, samo što ITF tada nije bio popustljiv prema našem teniseru jer je jednom odbio da da krv na analizu, već ga je odmah žestoko kaznio na godinu i po dana zabrane bavljenja tenisom, ali i prilasku bilo kakvih sportskih objekata.

BONUS VIDEO: Novica Veličković posle poraza od Zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.