NOVAK IZ MELBURNA ODLETEO U PRAG: Da li će tu doneti odluku hoće li na operaciju ili ne?!
Novak Đoković se trenutno nalazi u Pragu, Foto: Fonetap

Čeka se odluka

NOVAK IZ MELBURNA ODLETEO U PRAG: Da li će tu doneti odluku hoće li na operaciju ili ne?!

Srpski teniser još mora da obavi pregleda i konsultacija sa stručnjacima šta da radi ubuduće

Objavljeno:

Novak Đoković je doputovao u Prag nakon Australijan opena.

Srpski teniser je u Melburnu opet obnovio povredu lakta zbog koje je pauzirao već šest meseci, tačnije samo se utvrdilo da se nije oporavio od nje i nije je zalečio, pa mu sada predstoji važna i teška odluka šta će ubuduće.

Nekadašnji najbolji igrač sveta je posle poraza od Hjeona Čunga najavio da mu sada predstoji period u kome će obilaziti najpoznatije svetske stručnjake i konsultovati se sa njima šta je najbolje rešenje i šta da preduzme da bi se konačno izlečio i vratio se tenisu.

- Informacija koju ja imam o njegovoj povredi, je da se radi o tom nekom "floting bounu", kako ga zovu Englezi. To je, uslovno rečeno, parčence kosti koje je odvojeno i koje stvara upalne procese. Koliko sam uspeo da saznam od svojih kolega hirurga, to ni ne bi trebalo vaditi, već se to nazad zalepi za kost - rekao je pre nekoliko dana Bogdan Obradović, bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije.

Moguće je da će Đoković u Pragu obići neke od stručnjaka i uraditi preglede koji bi mogli da mu pomognu u tome da odluči da li će i dalje pokušavati da se zaleči bez operacije ili se opredeliti ipak za hirurški zahvat.

Doduše, ne bi trebalo izostaviti mogućnost daje Novak u prestonicu Češke došao sa svojim članom stručnog štaba Radekom Štepanekom, sa kojim od ove godine sarađuje.

BONUS VIDEO: Navijači Zvezde gađaju Novicu Veličkovića i igrače Partizana kod tunela

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.