Mladi kolega nahvalio Noleta: To je najbolji tenis koji je iko ikada igrao! (VIDEO)
Dominik Tim i Novak Đoković na Rolan Garosu, Foto: AP

nego šta!

Mladi kolega nahvalio Noleta: To je najbolji tenis koji je iko ikada igrao! (VIDEO)

- Najbolji protiv kojeg sam igrao je Novak Đoković

Objavljeno:

Novak Đoković nije samo godinama bio najbolji igrač planete, već i teniser koji je u tom sportu ispisao mnoge rekorde, demostrirao silu protiv koje rivali nisu mogli da se bore.

Potvrdu da je jedan od najtežih protivnika dobio je već od nekoliko rivala, a Austrijanac Dominik Tim dodao je da je Novaka bilo nemoguće pobediti u periodu kada je "žario i palio" terenima širom sveta.

Ko može da mu zabrani?! NBA as najavio da će igrati za Srbiju u kvalifikacijama za SP! (VIDEO)

- Najjači protivnik u karijeri mi je Nadal na šljaci. On je neverovatan - rekao je peti teniser sveta, koji je od Španca izgubio tri puta u 2017. godini (Rolan Garos, Madrid, Barselona), a malu "zadovoljštinu" dobio je revanšom na mastersu u Rimu.

Ipak...

- Najbolji protiv kojeg sam igrao je Novak Đoković, kada je bio u top formi, pre godinu i po, dve. Mislim da je tada bilo potpuno nemoguće pobediti ga. To je najbolji tenis koji je iko ikada igrao - rekao je Tim.

Austrijanac je tokom karijere odigrao šest duela sa Đokovićem i pretrpeo je pet poraza, a dobio je samo poslednji meč, u četvrtfinalu Rolan Garosa prošle godine.

Godinu dana kasnije: Ožegović za Božić ispred crkve u Humskoj, Delije ga brutalno vređaju! (FOTO)

A i legendarni Greg Rusedski se dotakao našeg asa...

- Očekujem da Federer i Nadal i dalje budu vodeći igrači u svetu tenisa i nadam se da će Marej ozdraviti. To je veliko pitanje, kada će ozdraviti i kada će se vratiti na teren. Što se tiče Novaka Đokovića, on ima više psihološki problem, nego što ga muči lakat, tako da će njemu biti lakše da se vrati nego Endiju. On će se boriti sa Rodžerom i Rafom za vrh - ocenio je Greg Rusedski.

BONUS VIDEO: Evo kako je izgledao trening Đokovića u Rod Lejver areni

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.