Ogroman, ogroman peh za Novaka Đokovića uoči Australijan opena?!
Novak Đoković, Foto: Fonetap

Veliki problemi za Srbina

Ogroman, ogroman peh za Novaka Đokovića uoči Australijan opena?!

Usred silnih nevolja koje ga prate sa i dalje nedovoljno izlečenim laktom, sada još i ovo

Objavljeno:

I dok svi čekamo da li će Novak Đoković potvrditi učešće na Australijan openu, a sva je prilika na osnovu informacija koje pristižu da će ipak igrati, druga vrsta peha bi mogla da ga zadesi na prvom Gren slemu sezone.

Pod velikim znakom pitanja je da li će u Melburnu moći da računa na pomoć svog trenera Andrea Agasija, koji je trebalo da bude zajedno sa njim uz Radeka Štepaneka.

Andre Agasi je bio najavio da će biti uz Novaka Đokovića u Melburnu
Andre Agasi je bio najavio da će biti uz Novaka Đokovića u Melburnufoto: AP

Razlog za to je povreda koju je zadobio vozeći snoubord i zbog koje trenutno nije u stanju da putuje, naročito na toliko daleke destinacije. Zbog toga je odustao i od učešća na egzibicionom turniru u Adelaidi, gde je trebalo da predstavlja tim Amerike zajedno sa Fransoom Tijafoom i braćom Brajan.

- Veoma sam razočaran što moram da odustanem od 'World Tennis Challenge'. Nažalost, tokom Božićnog odmora imao sam incident prilikom snoubordinga, nisam se još oporavio i ne mogu da putujem do Australije. Nadao sam se ponovnom nastupu u Adelaidi... Svim mojim navijačima se izvinjavama i vidimo se uskoro - rekao je Agasi.

Andre Agasi daje savete Novaku Đokoviću na treningu
Andre Agasi daje savete Novaku Đokoviću na treningufoto: AP

Zbog celokupne situacije se postavlja pitanje da li će uopšte moći da doputuje u Australiju, iako do početka Australijan opena ima još vremena.

Naravno, pre svega toga srpski teniser mora da donese i konačnu odluku da li će zaigrati na Gren slemu u Melburnu koji počinje 15. januara, a to će se desiti nakon dva egzibiciona turnira koja će odigrati u tom gradu.

BONUS VIDEO: PEVA RADI NA UVCE: Savo Milošević dohvatio mikrofon u kafani

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.