Ova fotka najbolje pokazuje Novakovu reakciju kada je video kako ga legenda svetskog fudbala izaziva na teniski meč! (VIDEO)
Foto: Fonetap

A Robi Vilijams presrećan

Ova fotka najbolje pokazuje Novakovu reakciju kada je video kako ga legenda svetskog fudbala izaziva na teniski meč! (VIDEO)

Nije baš pokazao zavisno umeće u pokušaju da se predstavi kako dobro igra tenis

Objavljeno:

Novak Đoković je tokom boravka u SAD u prethodnom periodu imao prilike da se druži sa svetskim džet setom, ali i da igra tenis sa njima, iako se i dalje oporavlja od povrede.

Pisali smo već o tome da je na otvaranju jednog butika "Lacost" koji je njegovo glavni sponzor zaigrao reketbol u paru sa Robijem Vilijamsom koji nije krio oduševljenje zbog toga.

- Jednostavno je bilo neverovatno igrati sa legendom Novakom Đokovićem na Lakost žurci u Los Anđelesu - napisao je Vilijams na Instagramu uz snimak njihovog meča.

Poznato je da već Novak često sa brojnim ličnostima iz šoubiznisa i drugih sfera društva često ume na humanitarnim događajima da odigra koju partiju i zato mu se sada javio jedan od najboljih fudbalera koje je Holandija imala.

Klarens Sedorf ima neostvarenu želju da odigra koju partiju tenisa sa srpskim igračem s obzirom na to da mu je "beli sport" posle fudbala omiljen i da ga često igra sa svojim prijateljima.

Ali kako poziv od Novaka za meč još nije stigao, rešio je on da preuzme inicijativu i uputi mu izazov putem Instagrama, ali se baš nije proslavio na snimku kako igra tenis, pa je rekao da još nije spreman za taj meč.

- Konačno sam mislio da sam spreman da pokažem Noletu da je moje kretanje na terenu blizu njegovog nivoa, ali onda...

BONUS VIDEO: Grobari besne na sudije protiv Albe

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.