ISKRENI BEKER: Žao mi je Đokovića! Federer bi me razbio u najboljim danima! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

nema dilemu

ISKRENI BEKER: Žao mi je Đokovića! Federer bi me razbio u najboljim danima! (FOTO) (VIDEO)

Boris Beker je dao odgovor na pitanje ko je po njemu najbolji igrač svih vremena, ali i na još neka veoma zanimljiva pitanja

Objavljeno:

Bivši trener Novaka Đokovića i proslavljeni nemački teniser Boris Beker izjavio je da, iako je teško porediti tenisere iz različitog vremenskog perioda, Rodžer Federer najbolji teniser svih vremena.

foto: Reuters

- To je teško pitanje, ali on je najbolji teniser svih vremena, posebno na Vimbldonu, i verovatno bi bio bolji i od mene. To pokazuje kako igra poslednjih 15 godina, uvek je u vrhu. S druge strane, teško je porediti različite generacije, u svoje vreme Rod Lejver je bio neverovatan, imali smo fantastičnih igrača u poslednjih 25 godina, ali mislim da je Federer najbolji - rekao je Nemac.

VRATIO SE POSLE 3 GODINE: Kako se trenira u reprezentaciji najbolje oslikava odgovor Vase Micića kako provodi slobodno vreme? (VIDEO)

Beker je istakao da je rivalstvo između igrača veoma važno za svaku generaciju tenisera pa je tako on imao mečeve protiv Agasija, Samprasa i Edberga, a Federer se borio protiv Đokovića, Nadala i Marija.

- Mislim da svaga era ima velika rivalstva. To je vrlo važno za igrače, navijače i tenis. Kada vidite koliko puta su Federer i Nadal igrali međusobno, shvatite da to prevazilazi igru - istakao je bivši trener Novaka Đokovića.

foto: AP

Beker i dalje prati Novaka Đokovića i teško mu je kada gubi, pa se tako dotakao i njegove odluke da zbog povrede pauzira do početka 2018. godine.

- Žao mi ga je, i dalje smo dobri prijatelji, ne volim kad gubi. I dalje gledam njegove mečeve i komentarišem ih. Danas je tenis vrlo zahtevan, svi se povređuju - zaključio je Beker.

BONUS VIDEO: Slavlje na tribini posle gola Milana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.