NE MOGU DA IGRAM! Novak Đoković se poverio Federeru!
Foto: AP

ODUSTAJANJE

NE MOGU DA IGRAM! Novak Đoković se poverio Federeru!

Federer je jedan od organizatora egzibicionog turnira, koji je na programu od 22. do 24. septembra u "O2 Areni" u Pragu

Objavljeno:

Legendarni Švajcarac jedan je od organizatora egzibicionog turnira, koji je na programu od 22. do 24. septembra u "O2 Areni" u Pragu, na kom će se takmičiti igrači iz Evrope protiv ostatka sveta.

Po šest igrača predstavljaće Stari kontinent, odnosno ostatak sveta – četvorica obezbeđuju učešće na osnovu plasmana na ATP listi, dok preostalu dvojicu biraju selektori dveju ekipa.

- Novak mi je već rekao da neće igrati jer u tom periodu očekuje rođenje drugog deteta. Još čekam odgovor od Endija Marija, ne znam da li će igrati, ali bi svakako bilo sjajno - izjavio je Federer.

foto: AP

Evropsku selekciju sa klupe će predvoditi čuveni Šveđanin Bjern Borg, a ostatak sveta Amerikanac Džon Mekinro.

Očekuje se da Vavrinka ili Marin Čilić zamene srpskog igrača, dok su ostali članovi tima Evropa, osim Federera, Mareja i Rafaela Nadala, prema odluci Borga, Čeh Tomaš Berdih i Austrijanac Dominik Tim.

BRUKA I SRAMOTA! NEZAPAMĆENI SKANDAL U SRPSKOJ KOŠARCI: 25 igrača odbilo da igra na Univerzijadi, među njima svi iz Zvezde i Partizana!

foto: EPA/Nic Bothma

S druge strane, prema svom ATP plasmanu, svoje mesto trebalo bi da zauzmu Kei Nišikori iz Japana, Kanađanin Miloš Raonić, Džek Sok iz Sjedinjenih Američkih Država i Australijanac Nik Kirjos, peti član, po izboru Mekinroa biće njegov sunarodnik Džon Izner, dok ime šestog još uvek nije poznato.

AKCIJA VARVARA U 2 UJUTRU ISPRED PARTIZANOVOG HOTELA: Budili igrače, Leonardo ih molio da prestanu! (FOTO)

Ideja organizatora i Federera jeste da Kup, koji nosi ime legende tenisa i Australije, Roda Lejvera svake godine organizuje druga zemlja.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.