BAŠ NEMAM ŠTA DA IZGUBIM: Poznat je po anti-Novak izjavama, ali ovoga puta nas je iznenadio! (FOTO)
Foto: Reuters

Spreman je...

BAŠ NEMAM ŠTA DA IZGUBIM: Poznat je po anti-Novak izjavama, ali ovoga puta nas je iznenadio! (FOTO)

- U svojoj glavi sam još uvek top 10 igrač na svetu i znam da mogu da uradim neke stvari koje telo još uvek ne može - istakao je Letonac

Objavljeno:

Naredni rival Novaka Đokovića Ernests Gulbis poznat je po tome da voli da "pecne" velikane svetskog tenisa, kakav je definitivno i Srbin.

- Nisam imao ništa da izgubim protiv Delpa i još manje ću imati šta da izgubim u sledećem meču protiv Đokovića. Možda ću čak igrati još bolje - istakao je Letonac.

NASTAVLJAJU SE NAPADI NA VIMBLDON! Teren je užasan, nema prekidanja mečeva, povrede su zagarantovane! (FOTO)

A, onda se osvrnuo i na svoju poziciju na ATP listi.

- Pre Vimbldona sam bio 589. na listi i ovim rezultatom ću sigurno napredovati na ATP listi. U svojoj glavi sam još uvek top 10 igrač na svetu i znam da mogu da uradim neke stvari koje telo još uvek ne može - rekao je Gulbis.

foto: Reuters

Pored Letončeve glave, za koju je poznato da pravi probleme, i povrede su usporile napredak tokom njegove karijere.

- Možda ću moći to da uradim za dva, tri meseca ili možda pola godine, ali ja to želim sada. Svi se mi plašimo, znate. Teniseri se plaše, tako je kada ode članak, kada se javi problem sa leđima i onda morate malo da usporite - kaže Gulbis i dodaje:

Ljubimac Grobara, tri Srbina i bivši igrač PSŽ: Zvezda ide u Kazahstan, a ovo je sve što treba da znate o Irtišu iz Pavlodara! (VIDEO)

- Sećam se tog osećaja iz 2013. ili 2014. godine, to je kao kada samo gledate napred i na sve to kao na igru. Renking je takođe igra, adrenalin, počinjete da uživate čim dobijate mečeve i dobijate poene a vaš rang se menja, napredujete. To pokreće adrenalin - zaključuje kontroverzni teniser.

BONUS VIDEO: Koktel KSS povodom svetskog zlata u basketu 3x3 - Dušan Domović Bulut

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.