TONI NADAL: Ne može Imaz da pomogne Novaku!
Foto: Reuters

sve zavisi od Đokovića

TONI NADAL: Ne može Imaz da pomogne Novaku!

Trener i stric Rafe Nadala ističe da dok igrač sam ne odluči da ponovo želi da bude najbolji, niko drugi ne može da mu priđe

Objavljeno:

Ni na Vimbldonu ne može bez priče o Novaku Đokoviću i Pepeu Imazu, iako je Španac nedavno dao intervju u kome je istakao da je već godinama u stručnom štabu srpskog tenisera i u vreme kada je on postizao najveće uspehe.

Pepe Imaz: Nisam kriv za Noletovu krizu, sarađivali smo i ranije i ništa mu nije falilo! (FOTO)

O njemu i njegovoj ulozi su se oglašavali mnogi, i bivši teniseri, i treneri, a sada je svoje mišljenje za "Novosti" izneo i trener Rafaela Nadala, njegov stric Toni.

foto: Profimedia

- Ne verujem da spoljne stvari utiču na psihu igrača. Mentalna snaga je samo do njega, ne može Imaz tu da mu pomogne. Kada vidim Andrea Agasija u njegovom boksu, to je već druga stvar, jer je on veliki šampion. Ali, dok igrač u sebi ne reši da li želi da bude najbolji, niko mu ne može prići. Volja i glad za trofejima mogu da se vrate za čas. Đoković je jedan od favorita na Vimbldonu, kandidat je za titulu gde god da se pojavi - rekao je Toni Nadal.

foto: EPA/Cati Cladera

Đoković je prebrodio prvo kolo na "Ol Ingland Klabu", a u njegovom štabu su pored Imaza, još i Andre Agasi i nedavno priključeni Mario Ančić.

BONUS VIDEO: Srbija je dobila domaćinstvo Evropskog prvenstva za košarkašice 2019. Izjava Dejana Tomaševića

(Espreso.co.rs / Izvor: Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.