Kad zazvoni telefon, a ono zove Nole! Beker je u jednoj rečenici objasnio zašto je Agasi prihvatio Đokovićevu ponudu!
Foto: Reuters

Nije on bilo ko

Kad zazvoni telefon, a ono zove Nole! Beker je u jednoj rečenici objasnio zašto je Agasi prihvatio Đokovićevu ponudu!

Boris Beker je obrazložio zašto misli da su Srbin i Amerikanac dobitna kombinacija

Objavljeno:

- Najpre mislim da to nije iznenađenje, duže se pričalo o tome. I dalje sam vrlo blizak sa Novakom i njegovim timom i imam informacije od njih. Podržavam taj Noletov potez, Agasi je odličan izbor. On ima ličnost, karakter i auru koji bi potpuno mogli da odgovaraju Đokoviću. Idealnije bi bilo da su saradnju započeli u Monte Karlu, a ne na Rolan Garosu, kako bi imali više vremena da se priviknu jedan na drugog. Ipak, to nije bilo moguće tada. Želim im svu sreću ovog sveta i da imaju uspešnu saradnju. Ne znam da li će ona biti kratkotrajna ili dugotrajna, mnogo će zavisiti od turnira u Parizu. Verujem da mogu da budu dobitna kombinacija - rekao je Beker.

foto: Reuters

Legendarni nemački teniser je dodao i to da se poziv Novaka Đokovića teško odbija, davši kao primer i sebe kada je pre četiri godine uradio isto što i sada njegov nekadašnji rival sa terena.

- Zavisi ko vas zove. Novak nije bilo ko, on je jedan od najboljih tenisera svih vremena. Bio sam u sličnoj situaciji pre četiri godine. Ako vas Novak zove, definitivno želite da se javite na telefon i razgovarate, da se upoznate i

pričate o tenisu. Sigurno da se slično dogodilo i Agasiju.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.