Za nekoga dobre, za nekoga loše vesti... Federer doneo konačnu odluku u vezi nastupa na Rolan Garosu!
Foto: Fonetap

prelomio!

Za nekoga dobre, za nekoga loše vesti... Federer doneo konačnu odluku u vezi nastupa na Rolan Garosu!

Federer je fantastično započeo sezonu osvajanjem pehara na Australijan openu i na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, da bi potom odlučio da pauzira tokom sezone na šljaci
Objavljeno:

Ovogodišnje izdanje Rolan Garosa moraće da protekne bez najveće zvezde tenisa i bez svog šampiona iz 2009, Rodžera Federera.

Maestro iz Bazela je najavio takvu mogućnost, a sada ju je i potvrdio.

- Nažalost, odlučio sam da ne učestvujem na Otvorenom prvenstvu Francuske. Verujem da će mi to što ću potpuno preskočiti sezonu na šljaci produžiti kariejru. Sada je moje da se pripremim za travu i betonske terene u nastavku sezone. Moj tim i ja smo odlučili da nije najbolje da igram samo jedan turnir od cele sezoni na šljaci, već da je bolje za moje psihofizičko stanje da ga preskočim - objavio je Švajcarac.

foto: Fonetap

Federer je fantastično započeo sezonu osvajanjem pehara na Australijan openu i na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, da bi potom odlučio da pauzira tokom sezone na šljaci, ostavivši otvorenu mogućnost za Rolan Garos. Švajcarac ionako nije veliki majstor igre na šljaci, tako da bi se najverovatnije bespotrebno mučio u Parizu gde će najveći favorit biti Rafael Nadal.

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.