GORAN IVANIŠEVIĆ REŠENJE ZA ĐOKOVIĆEVU AGONIJU?
Novak Đoković, Foto: R4924_italyphotopress / imago sportfotodienst / Profimedia

TEŠKI DANI

GORAN IVANIŠEVIĆ REŠENJE ZA ĐOKOVIĆEVU AGONIJU?

Srpski as ima veliki problem

Objavljeno:

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je uspešno preskočio prvu prepreku na Rolan Garosu, ali je daleko od svojih najboljih igara.

Srpski as u ovoj fazi karijere očigledno ima manjak motivacije, što je zabrinjavajuće ako uzmemo u obzir da nas ovog leta čekaju Olimpijske igre.

Legendarni Amerikanac Džon Mekinro je zabrinut za Novaka.

- Stvarno ne znam šta je sa njim. Da li je u pitanju neki problem fizičke prirode, da li manjak motivacije ili su u pitanju godine, nešto što mu skreće pažnju van terena. Ali, sada Novak izgleda više kao čovek - rekao je Mekinro, koji je često za srpskog asa govorio da nije sa ove planete.

Smatra da mu je potreban dobar motivator, a nakon raskida saradnje sa Goranom Ivaniševićem nije uspeo da ga pronađe.

Džon Meknro
Džon Meknrofoto: EPA/SALVATORE DI NOLFI

- Niko ne može Đokovića da uči kako se igra tenis. Mislim da je njemu samo potreban neko ko će biti pored njega i ko će znati da ga motiviše. Igrači danas mnogo više pažnje posvećuju grend slemovima nego u moje vreme, mi smo više balansirali tokom cele sezone.

Nije se usudio da da prognozu ko osvaja ovogodišnji Rolan Garos.

- Mislim da godinama unazad nije bilo ovako izjednačeno. Pogotovo zbog neizvesnosti oko najboljih igrača. I to je vrlo uzbudljivo iz ugla komentatora, ali sam siguran da je stresno za igrače, pogotovo za najbolje, koji ni sami nisu sigurni gde su sa formom - zaključio je Džon Mekinro.

Bonus video:

00:22

Trening Novak Đoković Košutnjak

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.