SVI PRIČAJU O OVOME: Novak sreo Nadala u Parizu, ono što su potom usledilo IZAZVALO je brojne reakcije!
Novak Đoković, Foto: R4924_italyphotopress / imago sportfotodienst / Profimedia

rolan garos

SVI PRIČAJU O OVOME: Novak sreo Nadala u Parizu, ono što su potom usledilo IZAZVALO je brojne reakcije!

Bilo je zanimljivo

Objavljeno: 20:53h

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, i najtrofejniji igrač pariskog Grend slema, Rafael Nadal, sreli su se na stadionu "Filip Šatrije" između svojih treninga.

Jedan je odlazio sa terena, drugi se spremao da se dobro preznoji i neizbežan je naravno bio pozdrav dvojice igrača koji su obeležili istoriju tenisa. Njihov prisan susret izazvao je buran aplauz navijača. Zagljaj Srbina i Španca, vlasnika 46 najvećih pehara, dovoljno govori o poštovanju koje imaju jedan za drugoga.

Nadalu će ovo, podsećamo, biti poslednje učešće na njegovom omiljenom turniru, na mestu gde je osvojio 14 trofeja, od ukupno 22.

Đoković je direktno iz Ženeve stigao u Pariz, odmah se zaputio na teren, i to sa Hamadom Međedovićem. Prethodno, Nadal je trenirao na Lenglenu sa Holgerom Runeom, potom je održao konferenciju za medije, a onda je odradio još jedan trening na "Šatrijeu". Đoković će u utorak, u okviru prve runde, igrati protiv Pjer-Iga Erbera iz Francuske, dok Nadala dan ranije očekuej sudar sa sastati sa Aleksanderom Zverevom.

(Espreso/B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.