ŠTO IMAŠ TOLIKE KOMPLEKSE? Poznati teniser ne može da ne spomene Novaka, ŽELI da Đoković bude KAŽNJEN!
Novak Đoković, Foto: Starsport©

SKANDAL

ŠTO IMAŠ TOLIKE KOMPLEKSE? Poznati teniser ne može da ne spomene Novaka, ŽELI da Đoković bude KAŽNJEN!

Otišao je predaleko ovom izjavom

Objavljeno:

Endi Rodik, nekadašnji američki teniser razgovarao je u podkastu ''Served'' i indirektno priznao jednu stvar, vazanu za Novaka Đokovića.

Rodik je izjavio da se uplašio gneva od strane navijača Đokovića na društvenim mrežama

Novak Đoković u zagrljaju sa Endijem Rodikom
Novak Đoković u zagrljaju sa Endijem Rodikom foto: Profimedia

Amerikanac je bivši osvajač US Opena, bio je i prvi na ATP listi, a u poslednje vreme u skoro svakoj njegovoj emisiji pominje se Novakovo ime.

Rodik se dotakao situacije kada je Đoković opsovao jednog navijača tokom duela sa Kasperom Rudom na Mastersu u Monte Karlu.

Novak je za navijača ima odgovor, Srbin je izjavio"začepi je**ga", dok je Rodik pozvao da svetski broj jedan bude kažnjen zbog toga.

Novak Đoković besan na navijača
Novak Đoković besan na navijača foto: NSJsport / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon što je Holger Rune dobio upozorenje kada je napravio "bla-bla gest", dok je izviždan zbog vremenskog prekršaja, Rodik je tvrdio da je Đoković zaslužio kršenje kodeksa.

- Ako Rune upadne u nevolje jer pravi životinje od balona svojim rukama, onda dobija upozorenje. Onda ako neko pogleda gomilu i na dva različita jezika u istoj rečenici kaže, začepi. Osećam da bi to trebalo da opravda upozorenje - rekao je Rodik.

Njegov kovoditelj je pitao ko je opsovao publiku, ali se Rodik naizgled plašio da prozove Đokovića, znajući da će se suočiti sa gnevom navijača.

Endi Rodik
Endi Rodik foto: AP/Seth Wenig

- Najveći teniser svih vremena. Nemoj - odgovorio je nervozni Rodik, pa nastavio:

- I tako, bukvalno, ne znam šta da kažem bazi obožavatelja. Oni su kao - nije me briga ako psuje. Ja sam kao - to je u redu. Ali i to je pravilo koje važi 50 godina. Zato što vam se ne sviđa pravilo, nije trebalo da bude kažnjen? Ne razumem. To je nelogično. To je ludo. Činjenica je da je to bila stvar koja je pokrenula ovu nedelju. Oh, Bože, to je tako dosadno. U svakom slučaju, Novak je neverovatan. Ali pokušavam da to pokrijem jer ih se bojim.

Bonus video:

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

(Espreso/Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.