MISTERIJA: Šta se desilo sa Novakom Đokovićem?
Novak Đoković, Foto: EPA/RICHARD WAINWRIGHT

nikome nije jasno

MISTERIJA: Šta se desilo sa Novakom Đokovićem?

Nikada nećemo saznati

Objavljeno: 11:40h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igra za reprezentaciju Srbiju sa najvećom motivacijom, a olimpijsko zlato mu je trenutno najveći cilj u karijeri.

Srbin je nadavno raskinuo saradnju sa hrvatskim terenerom Goranom Ivaniševićem, a upravo je on govorio o Novakovim emocijama prema Srbiji.

- On kada igra za svoju zemlju - to je takav ponos, to je takvo davanje… On se daje ne sto posto, nego 5.700 posto. Tako i u Australiji na Junajted kupu. Nije to neko baš bitno takmičenje, ali on bi da čupa linije. To su stvari koje njega motivišu ekstremno i zato ga je Dejvis kup toliko pogodio - padne ti život, padne ti motivacija, misliš se - ko će opet sve iznova?" - rekao je Ivanišević u intervjuu za "Sportklub".

Đoković i Ivanišević
Đoković i Ivaniševićfoto: EPA/Andrej Cukić

Vlasnik 24 Grend slem titule prosto uživa da igra za svoju zemlju, ali jedno Goranu nije jasno.

- Pripreme u Dubaiju su nam bile totalno drugačije od ostalih. Bile su najzabavnije. Bio je tu i Hamad (Međedović), Viktor (Troicki), mali Kalin Ivanovski, moj sin… U životu nisam igrao više odbojke, pa fudbal… Trenirali jesmo fenomenalno, ali bilo mu je potrebno da su ljudi oko njega, da smo svi skupa u teretani, da radimo, da je neka akcija… Uvek je sâm, uvek isto, i ja ga tu potpuno razumem. Šta se desilo u tom polufinalu sa Sinerom - to je misterija, ne znam šta se desilo.

Bonus video:

00:23

NOVAK ĐOKOVIĆ NA PREMIJERI FILMA O NIKOLI PILIĆU

(Espreso sport/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.