GORAN IVANIŠEVIĆ ZABIO NOŽ U LEĐA NOVAKU ĐOKOVIĆU, ova IZJAVA mu nije trebala!
Novak Đoković i Goran Ivanišević, Foto: Starsport

čemu sve to

GORAN IVANIŠEVIĆ ZABIO NOŽ U LEĐA NOVAKU ĐOKOVIĆU, ova IZJAVA mu nije trebala!

Reči Ivaniševića o Novaku potpuno bespotrebne

Objavljeno:

Prvi reket sveta Novak Đoković i Goran Ivanišević u sredu su i zvanično prekinuli saradnju.

Samo dva meseca ranije, tokom Australijan opena na kome je Novak poražen od Janika Sinera u polufinalu, delovalo je da je saradnja između Đokovića i Ivaniševića na najvišem mogućem nivou.

Goran Ivanišević i Novak Đoković
Goran Ivanišević i Novak Đokovićfoto: Profimedia

Nole je tokom samog turnira u Melburnu govorio o svom fizičkom stanju i određenim problemima sa povredama, a na sve to se nadovezala i informacija da je Đoković pod visokom temperaturom igrao završnicu prvog Gren slema u sezoni:

- Novak je uoči polufinala dobio temperaturu. Imao je sličnih problema kao i Zverev u Australiji. Bio je bolestan tri nedelje, a kasnije je dobio i recidiv. Zato je tako iscrplejno delovao u prva dva seta. Nije želeo da ide kod doktora kako se ne bi digla prevelika pompa u novinama - naveo je tada novinar "Meridian sporta" - Luka Nikolić.

Nedugo nakon završenog Australijan opena, sada već bivši trener Novaka Đokovića - Goran Ivanišević, dao je jako čudnu izjavu.

Naime, on je uprkos svemu naveo da Novak nije imao zdravstvenih i fizičkih problema, čime je "pogazio" izjave srpskog tenisera:

Goran Ivanišević i Novak Đoković
Goran Ivanišević i Novak Đokovićfoto: WILLIAM WEST / AFP / Profimedia

- Prije ili kasnije morao je da izgubi, toga smo svi bili svjesni. Šteta samo što je to bilo na ovakav način, ali protiv Sinera ako nisi 100 odsto nemaš šta da tražiš. Pa čak i kad jesi na 100 odsto, opet možeš izgubiti. Međutim, cijeli Australijan open nekako nije bio pravi za Novaka, od prvog kola pa nadalje. Ali dobro, idemo dalje, nije ništa toliko tragično - kazao je Ivanišević za "Jutarnji list".

- Lakat? Ne, nije mu ništa smetalo, bio je zdrav, ali jednostavno nije išlo... Može se i njemu desiti, i on je od krvi i mesa. S druge strane, ako je od nekoga trebalo da izgubi, onda mi je drago da je to bilo od Sinera - zaključio je Ivanišević.

Bonus video:

00:20

NOVAK ĐOKOVIĆ PRED FINALE US OPEN: Igraću taj meč kao da mi je poslednji u karijeri

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.