"ZNAM KADA NOVAK OBORI NEKI REKORD..." Federer priznao da prati šta Đoković radi
Novak Đoković i Rodžer Federer, Foto: Antoine Couvercelle / Panoramic / imago sportfotodienst / Profimedia

ŠVAJCARAC ISKREN

"ZNAM KADA NOVAK OBORI NEKI REKORD..." Federer priznao da prati šta Đoković radi

Svi me pitaju kako se osećam, a ja kažem da mi tenis ne fali. Osećam potpuni mir, rekao je osvajač 20 Grend slemova između ostalog

Objavljeno: 10:21h
Veljko Petrović

Legendarni Rodžer Federer dao je intervju za magazin Dži-Kju gde je govorio o Novaku Đokoviću i Rafaelu Nadalu.

- Pratim šta rade Đoković i Nadal. Znam kada Novak obori neki rekord ili kada se Rafa sprema za povratak. Naravno, ne organizujem svoj život tako da gledam šta oni rade, ali pratim tenis. Tužan sam što Nadal ne može da igra koliko želi. Znam da se povukao iz Indijan Velsa, ali nadam se da će se vratiti takmičenjima - rekao je Federer.

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer
Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federerfoto: EPA/ANDY RAIN

Podsetio je nekadašnji prvi reket sveta i osvajač 20 Grend slemova na svoje poslednje godine dok je bio profesionalni teniser.

- Poslednje godine su bile veoma teške - podsetio je na tri operacije kolena. Zato sada osećam veliko olakšanje. Osećao sam da je kraj karijere blizu, patio sam u tim trenucima jer sam znao da će biti teško. I u Londonu i sve što je prethodilo - istakao je Federer.

 Rodžer Federer
Rodžer Federerfoto: Mark Greenwood/IPS / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sada uživa u svojim penzionerskim danima.

- Svi me pitaju kako se osećam, a ja kažem da mi tenis ne fali. Osećam potpuni mir. Verovatno i zato što znam da mi moje koleno, moje telo i moj mozak ne bi dozvolili da budem tamo. Osećam da sam sve izvukao iz moje karijere. Sve sam probao. Volim da igram tenis kada sam sa svojom decom. Pre mesec dana sam prvi put rezervisao teren da bih igrao sa mojom suprugom i decom - zaključio je Federer.

Bonus video:

08:33

KAKVA ČAST! FRANCUZI DONELI ODLUKU: NOVAK DOBIJA BISTU I HALU SA NJEGOVIM IMENOM! Evo gde će se nalaziti i kada će biti gotova

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.