GORAN IVANIŠEVIĆ JE DEŽURNI KRIVAC: Đoković doživeo DEBAKL, da li je vreme za RADIKALAN POTEZ?! (FOTO)
Đoković i Ivanišević, Foto: WILLIAM WEST / AFP / Profimedia

nije mu lako

GORAN IVANIŠEVIĆ JE DEŽURNI KRIVAC: Đoković doživeo DEBAKL, da li je vreme za RADIKALAN POTEZ?! (FOTO)

Hrvat na udaru

Objavljeno: 11:53h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je šokantno poražen u 3. kolu Indijan Velsa od potpunog autsajdera Italijana Luke Nardija.

Srpski as odavno nije imao gori početak sezone. Poražen je teniskom reprezentacijom Srbije, potom je doživeo veliko razočarenje Australijan Openu da bi usledila duža pauza.

Ona mu očigledno nije prijala jer je bio potpuno neprepoznatljiv protiv 123. tenisera sveta i zabeležio jedan od bolnijih poraza u karijeri.

Navijači pokušavaju da nađu razlog lošim partijama, pa su se obrušili na Gorana Ivaniševića koji je kao po običaju "dežurni krivac".

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: Charles Baus / Zuma Press / Profimedia

Hrvatski stručnjak je kao i ostatak teniske javnosti bio iznenađen Novakovim mučenjem na terenu, a mnogi su mu zamerili što nije pružio očekivanu reakciju.

Novak se često buni ukoliko ne dobije podršku kakvu očekuje od svojih saradnika, a ovog puta je po svemu sudeći izostala.

Jedan navijač je zapazio da je bio isuviše miran dok je Đoković gubio i bio je i više nego kritičan prema hrvatskom stručnjaku, a potom je poželeo da ponovo vidi Marjana Vajdu u Novakom timu.

Njegovo mišljenje deli još jedan Novakov poštovalac koji smatra da je Slovak jedini koji može da pomogne Srbinu da prebrodi krizu!

Inače, Vajda je bez posla od septembra kada je raskinuo saradnju sa zemljakom Aleksom Molčanom.

Ivanišević i Vajda su imali podeljene obaveze, a konačan ratanak se desio u martu 2022.

Bonus video:

00:14

Novak i Goran Ivanišević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.