ĐOKOVIĆ SASUO AMERIMA SVE U LICE: Novak ZAGRMEO pred Indijan Vels i najavio POHOD na novu titulu!
Novak Đoković, Foto: Victor Joly/DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

bio je iskren

ĐOKOVIĆ SASUO AMERIMA SVE U LICE: Novak ZAGRMEO pred Indijan Vels i najavio POHOD na novu titulu!

Svi dobro znaju zbog čega je Novak morao da preskače peti Grend slem, na kome je pet puta trijmufovao, verujemo da će ova turnir proći kao i prošlogodišnji US open, na kome je isto nastupio posle puno prepreka

Objavljeno:

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, završio je na naslovnoj strani američkog magazina "Sports Ilustrejted", povodom njegovog povratka na Indijan Vels, posle punih pet godina.

Svi dobro znaju zbog čega je Novak morao da preskoči peti Grend slem, na kome je pet puta trijumfovao, verujemo da će ovaj turnir proći kao i prošlogodišnji US open, na kome je isto nastupio posle puno prepreka.

U intervjuu za američke medije, priznao je da ga je pomalo i razbesnelo.

- To me je toliko razbesnelo da sam morao da dođem i pobedim sve na američkom tlu, što sam i učinio - ispričao je Đoković dok je i novinar primetio da je upotrebio izraz "što sam i učinio", što ga razlikuje od Federera i Nadala koji su uvek "pričali u rukavicama" i nisu smeli da budu potpuno iskreni - rekao je Novak.

Istakao je da oseća sada veću podršku od publike.

- Osećam sada veću ljubav kada je u pitanju publika, osećam da me više cene i poštuju, a možda je to zato što Federer i Nadal nisu tu - zakljčio je Đoković.

Bonus video:

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

(Espreso/Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.