"ON JE FAVORIT BROJ 1, BEZ OBZIRA NA SVE": Noleta STIGLE EMOCIJE, jedna rečenica BAŠ ZABRINJAVA... ovo NISMO ČULI
Foto: Sydney Low/CSM / Shutterstock Editorial / Profimedia

RAZOČARAN

"ON JE FAVORIT BROJ 1, BEZ OBZIRA NA SVE": Noleta STIGLE EMOCIJE, jedna rečenica BAŠ ZABRINJAVA... ovo NISMO ČULI

Na konferenciji za medije po završetku meča pričao je o svemu tome

Objavljeno:

Novak Đoković moraće da sačeka neku drugu priliku da osvoji 25. grend slem trofej. U Melburnu nije uspeo pošto je u polufinalu Australijan opena izgubio od Janika Sinera. Na svom omiljenom turniru gde je 10 puta podizao pehar, ove godine mu to neće poći za rukom.

Na konferenciji za medije po završetku meča pričao je o svemu tome. Emotivno je govorio o tom gradu i po malo zabrinuo sve završetkom izjave... "Još je glava 'vruća', teško mi je da pravim neku dublju analizu svega odmah posle meča. Možda ću moći za nekoliko dana, mada imam dovoljno razloga da budem ponosan na sve što sam uradio ovde", počeo je Novak.

Novak Đoković
foto: Sydney Low/CSM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zatim je izgovorio ono što mnogi nisu želeli da čuju, posle završetka niza od 33 pobede na ovom turniru. "Jednom je moralo da se završi, dao sam sve od sebe, posebno u ovakvim oklonostima gde nisam dobro igrao. Izgubio sam od čoveka koji može da osvoji prvi grend slem. Melburn je za mene poseban grad, najbolji slem za mene u karijeri. Nadam se da ću igrati bar još jednom ovde i da ću proći ponovo kroz sve ove emocije ponovo."

Novak Đoković, Australijan open
foto: EPA/MAST IRHAM

Sledeću priliku za titulu na grend slemu imaće u Parizu. "Rolan Garos je u ovom momentu daleko, šljaka, druga podloga, uslovi. Neki su veći favoriti od mene, jer im odgovara više podloga. Ukoliko Rafa bude igrao, on je favorit broj jedan, bez obzira na sve. Tu su Alkaraz, Siner... Daleko je još to, ima nekoliko meseci do tog turnira", zaključio je Đoković.

Bonus video:

00:39

LUPIO ŠAMAR PROTIVNIKU NA MREŽI! Ovo tenis nije video: Pružio mu ruku, pa ga ZALEPIO PO FACI!

(Espreso/Mondo/N.S./Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.