Srce mi se istopi od sreće kad ga čujem da to izgovara! NIKAD OTVORENIJI Novak Đoković otkrio veliku tajnu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Sprema se šou

Srce mi se istopi od sreće kad ga čujem da to izgovara! NIKAD OTVORENIJI Novak Đoković otkrio veliku tajnu! (FOTO)

U dva opširna intervjua Đoković je pričao o mnogim temama, a dotakao se i nečega što nikada nije pominjao
Objavljeno: 16:03h

- Za mene je oba puta bio poseban osećaj kada sam osvojio ovaj turnir. Nijednom mi nije bilo lako da osvojim titulu u Španiji jer sam uvek imao izuzetno jake mečeve.

Da li vam se sviđa grad? Mari je prošle godine kazao da voli da jede tapase.

- Grad može da vam ponudi mnogo: ima dosta muzeja, parkova, restorana. Volim celu atmosferu ovde, a ljudi poznaju tenis.

foto: Fonet

Kako se osećate pred ovogodišnji turnir?

- Radujem se što dolazim. Uživam u tenisu.

Kako komentarišete Nadalovu sezonu na šljaci?

- Rafa je imao sjajan start 2017. Bio je veoma blizu da osvoji Australijan open. Na šljaci je uvek opasan, a ove godine je već osvojio dva turnira na ovoj podlozi. To je bez sumnje podloga na kojoj on ima najviše uspeha.

A povratak Rodžera Federera?

- U Melburnu je pokazao da je veliki šampion. Posle šest meseci se vratio i osvojio grend slem titulu. Za tenis je dobro što se vratio na staze uspeha - dodao je.

foto: Printscreen/Instagram/djokernole

Deca bogatih roditelja su često razmažena jer rastu u izobilju. Kako ćete vi vaspitavati sina, upitan je. - Ne posmatram decu na osnovu porekla ili materijalnog statusa. Svako dete može da bude razmaženo, a za to nije neophodno bogatstvo. Verujte mi, svi planovi koje sam imao pre nego što sam postao otac su se promenili. Trudim se da odgovorim na sva Stefanova pitanja najbolje što mogu. Često ne znam sve odgovore, pa tad zajedno učimo. Jelena i ja se trudimo da nikako ne pomisli da smo bezgrešni. Često koristimo primere iz našeg svakodnevnog života, da Stefan razume da i mi grešimo. U našoj kući se najčešće čuju reči "hvala, izvini i volim te". Srce mi se svaki put istopi od sreće kada čujem Stefana da ih izgovara - počinje svoje izlaganje za Informer jedan od najboljih svetskih tenisera.

Kako provodite vreme sa sinom?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.