ĐOKOVIĆ OTKRIO ŠTA MU NAJTEŽE PADA: Te misli me preplavljuju... (VIDEO)
Novak Đoković, Foto: EPA/RICHARD WAINWRIGHT

nije sve uživancija

ĐOKOVIĆ OTKRIO ŠTA MU NAJTEŽE PADA: Te misli me preplavljuju... (VIDEO)

Svetski broj jedan je slavio u svakom od svojih dosadašnjih deset finala na "Rod Lejver areni" u Melburnu

Objavljeno: 10:33h
Nedeljko Đukić

Novak Đoković je rano jutros po srednjoevropskom vremenu saznao potencijalne rivale na putu do 11. titule Australijan opena.

Svetski broj jedan je slavio u svakom od svojih dosadašnjih deset finala na "Rod Lejver areni" u Melburnu, a kako se osećao tih dana otkrio je u maloj emisiji organizatora.

Đoković je učestvovao u "The AO Show" vožnji sa medijskom ekipom tuirnira tokom koje je sa zadnjeg sedišta automobila odgovarao na njihova pitanja.

Jedno je glasilo, kako se oseća na dan grend slem finala u Melburnu?

- Znate, sve što radite na dan finala, nekako prođete kroz sve, ceo put do finala. Pripremu pre sezone, sve što ste radili i kroz šta ste prošli sa svojim timom. Došli ste do te tačke o kojoj ste sanjali. I onda možete da uživate u zagrevanju, u izjavama pre meča, malim društvenim igrama koje igramo, znate?

Ali onda je Novak napomenuo da nije sve tako sjajno.

- Ali mnogo je, mnogo teže nego bilo koji drugi dan jer se prosto toliko okupiran. Nekako te preplavljuju sve te misli i mogući scenariji šta će se desiti - rekao je Nole.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:08

Novak, navijači, Torino

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.