OSAKA ELIMINISANA: "Nadala sam se da ću napraviti bolji rezultat!"
Osaka je eliminisana u drugom kolu, Foto: Profimedia

atp brizbejn

OSAKA ELIMINISANA: "Nadala sam se da ću napraviti bolji rezultat!"

Osaka je eliminisana u drugom kolu

Objavljeno:

Naomi Osaka, japanska teniserka, izrazila je žaljenje što nije duže ostala na turniru u Brizbejnu nakon što je izgubila u drugom kolu od Čehinje Karoline Pliškove rezultatom 6:3, 6:7, 4:6.

Ovaj turnir predstavljao je prvi nastup za Osaku od porođaja prošlog jula, a iako je ostvarila pobedu u prvom kolu protiv Tamare Korpač, poraz od Pliškove ju je eliminisao.

"Ova turnirska nedelja je kraća nego što sam želela. Mislim da sam u dobroj formi trenutno. Čak i kada sam poslednji put igrala protiv nje, mislim da sam danas igrala bolje", rekla je Osaka.

Pliškova je trostruka šampionka turnira u Brizbejnu. "Mislim da sam prilično dobro. Ovaj teren je njen teren, znate na šta mislim? Videćemo šta će biti u Melburnu (Australijan open)", dodala je Osaka

Osaka je naglasila da je početak meča bio dobar, ali da je Pliškova igrala sve bolje kako je meč odmicao. Pliškova je uspela da nadoknadi svoje greške, imajući 50 vinera i 16 as udaraca, te spasivši 10 od 12 brejk lopti.

Pliškova, koja se borila sa povredom levog ručnog zgloba, istakla je da su mnoge stvari koje treba popraviti, ali je ovo smatrala dobrim početkom sezone.

U narednom kolu, Pliškova će se suočiti s Jelenom Ostapenko iz Letonije.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.