NOVAK KAO DA NIJE IMAO PAUZU: Australija je moje srećno mesto, udarao sam sa lakoćom!
Novak Đoković, Foto: EPA/Richard Wainwright

BESPREKORAN

NOVAK KAO DA NIJE IMAO PAUZU: Australija je moje srećno mesto, udarao sam sa lakoćom!

Kada sam napravio brejk, momentum se prebacio na moju stranu - ocenio je Đoković

Objavljeno:

Novak Đoković je rutinski i bez ikakvih problema na sopstveni sersvis pobedio Žižena Žanga 6:3, 6:2, čime je Srbija povela protiv Kine 1:0 u meču drugog kola grupe E Junajted kupa u Pertu.

Posle meča Novak je rekao da je srećan što je opet u Australiji.

- Naravno, sjajno je biti ponovo u Pertu, Nova godina je za nekoliko sati, cenim što ste došli, nadam se da ćemo da proslavimo Novu godinu ovde na terenu. Prošlo je dosta godina od kako sam bio ovde, ovo je jedna od najlepših dvorana u kojima sam bio. Australija je moje srećno mesto, gde sam uzeo najviše slemova u Melburnu, volim da igram ovde, nedostajalo mi je da igram u Pertu pred vama.

Smatra da nije meč otvorio dobro, ali da se posle sve namestilo.

- Malo sam bio zarđao na početku iskreno, malo promena ritma u prvih pet-šest gemova, ali to je normalno kada niste igrali meč mesec dana, moraju motori da prorade. On je dobro servirao, nije imao mnogo toga da izgubi, servis mi je bio odličan, pronalazio sam dobre servise. Kada sam napravio brejk, momentum se prebacio na moju stranu, osetio sam kako to ide sa lakoćom. Da dobijem prvi meč sezone je uvek odlično.

Novak Đoković
foto: EPA/Richard Wainwright

Kaže da će uživati sa Olgom Danilović u miks dublu koji je ponovo zaigrao tek nedavno.

- Pre nekoliko dana na terminu za trening. Od Olimpijskih igara u Tokiju nisam igrao, tamo sam igrao miks. Olgu dobro poznajem, nadamo se da će pobediti (ženski singl, prim.aut), ako ne, vraćamo se da odigramo i miks.

Bonus video:

00:07

Novak, dj, Torino

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.