"NOVAK BI OBRISAO POD TOBOM!" Beker i Kirjos žestoko ISPLJUVALI jedan drugog, sve počelo zbog jednog komentara!
Boris Beker i Nik Kirjos su ozbiljno "zaratili", Foto: EPA/Andy Rain, EPA/Andre Pichette

auh

"NOVAK BI OBRISAO POD TOBOM!" Beker i Kirjos žestoko ISPLJUVALI jedan drugog, sve počelo zbog jednog komentara!

Pričaj na svom OnlyFans-u o mnogim stvarima, ali ne o tenisu! - poručio je revoltirani Beker Kirjosu pa dobio brutalan odgovor

Objavljeno: 08:58h
Nedeljko Đukić

Nik Kirjos ima tek 28 godina, ali zbog nesportskog stila života je mnogo bliže teniskoj penziji, a za nju je odavno spreman.

Kontroverzni Australijanac odavno više priča nego trenira, a sem gostovanja po podkestima, našao je način da zaradi i na sajtu za odrasle OnlyFans.

U poslednjem stručnom izlaganju, Kirjos je rekao da je stari tenis bio spor i da niko od ranijih velikana ne bi mogao da parira Novaku Đokoviću.

- Igra je ranije bila spora. Gledao sam Borisa Bekera i ne kažem da nisu bili dobri u svoje vreme, ali je apsurdno reći da bi bili podjednako dobri danas. Brz servis bi tada bio između 197 i 200 kilometara na čas. Ljudi poput mene konstantno serviraju po 220 i pogađaju uglove. Totalno drugačija igra - rekao je između ostalog.

Što i nije čudno, pošto svako može da se razvije samo onoliko koliko mu uslovi i konkurencija njegovog vremena dozvoljavaju.

Ipak, ovako jednostavno objašnjenje u sopstvenu odbranu nije bilo dovoljno Borisu Bekeru, bivšem treneru Đokovića.

- Nik pravi puno buke oko tenisa u poslednje vreme?! Zašto govori o sportu koji očigledno mrzi... Da proverimo činjenice: Nik nikada nije osvojio grend slem kao igrač ili trener (da, u dublu 1), pa odakle mu bilo kakva verodostojnost? Pokušava upoređivati generacije... Lejver protiv Federera, Borg protiv Nadala, Sampras protiv Đokovića?! Neću ni da pominjem MekInroa, Konorsa, Lendla, Agasija, Kurijera, Edberga, Vilandera, Kertena, Raftera, Hjuita i mnoge druge... Pričaj na svom OnlyFans-u o mnogim stvarima, ali ne o tenisu! - poručio je putem društvene mreže X revoltirani Beker mlađem kolegi.

Naravno, Kirjos je ovo jedva dočekao. Opširno je u nekoliko tvitova odgovorio Nemcu:

- Takođe, mislim, pobedio sam Federera, Nadala, Đokovića, Marija, pa osećam da imam malo kredibiliteta.... Ali ne treba biti raketni naučnik da se vidi da bi Novak obrisao pod tobom u tvojim najboljim danima. To nije napad. To su činjenice - napisao je Nik pa prozvao Bekera zbog boravka u zatvoru zbog utaje poreza:

- Hahaha, ovaj lik priča o kredibilitetu... poslednji put kad sam proverio, ti si bio taj koji krije imovinu, zar ne?

- Praktično 99% teniskog tura nema kredibilitet, u tom slučaju? Krompir (Nula, prim.aut)... Šta je sa tvojim momkom Zverevom? Nema kredibiliteta? Zar nije osvojio ni jedan grend slem u parovima?

Aleksander Zverev je Nemac kao i Beker pa je na to ciljao Kirjos, mada Boris sada trenira Holgera Runea. Za kraj se dotakao i pominjanja sajta za odrasle.

- I cenim pominjanje OnlyFans-a. Naveo sam Borisa Bekera da govori o brendu! Uvek sam znao da pratiš moje poslovne saradnje - napisao je Kirjos i ostavio niz sarkastičnih emotikona srca i očaranog lica.

Bonus video:

02:00

NOVAK SE BORI ZA PRAVA IGRAČA, IMA STAV U MONOTONIJI JEDNOUMLJA Opovrgnute žestoke izjave Rene Stabs prema svetskom broju jedan!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.