ĐOKOVIĆ NA "CRNOJ LISTI" SA ILONOM MASKOM: Novak naneo "štetu" američkoj kompaniji, pa unajmili FBI agenta
Novak Đoković na US Openu, Foto: EPA/WILL OLIVER

HIT

ĐOKOVIĆ NA "CRNOJ LISTI" SA ILONOM MASKOM: Novak naneo "štetu" američkoj kompaniji, pa unajmili FBI agenta

Đoković im narušio ugled?

Objavljeno: 16:41h

Ako biste pitali zapadne medije ko je najkontroverznija ličnost u svet sporta, većina njih bi glasala za najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Vlasnika 24 Grend slem titule pokušavaju da uvuku iz afere u aferu, a izgleda da smo se prevarili što smo pomislili da se bar bura oko vakcinacije stišala.

Novak je odbio da se imunizuje i tako automatski proglašen za jednog od vođa antivaksera sa kojima nema apsolutno nikakve veze.

Đoković sa trofejm US Opena
Đoković sa trofejm US Openafoto: EPA/CJ Gunther

Njegova dominacija na ATP turu nakon što mu je bilo zabranjeno da igra na tlu Australije i Amerike je izgleda nekima "narušila ugled".

Naime, "Njujork Post" donosi zanimljive informacije o tome da je Moderna navodno angažovala bivšeg agenta FBI-a da sakupi informacije o "visokorizičnim“ slavnim ličnostima, među kojima je pogađajte - Novak Đoković.

Pod posebnom lupom su još Ilon Mask i Rasel Brend koji su javno kritikovali vakcinaciju.

Moderna je jedna od kompanija koja je prva "lansirala" vakcinu protiv korone, a u toj kompaniji smatraju da im je Novak Đoković narušio ugled, kako?

Tako što se vratio jači nego ikada i osvojio US Open kome je upravo Moderna bila jedan od sponzora.

Tako je ova američka firma oformila tim koji će sakupiti informacije i proceniti koliko je to "štete" svojim uspesima naneo imidžu Moderne.

Bonus video:

01:25

NOVAK SA 36 GODINA TREBA DA JE ZRELIJI I MUDRIJI, A NE DA PADA U VATRU! Kojić oštro: Ako se neko pali, oni ga još više...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.