PA ZAR I NA SLAVU I BOGA UDARATE? Novak čestitao Arhangela Mihaila, pa dobio kritike! "Religija je takođe đavo..."
Novak ponovo na udau kritičara, Foto: EPA/Justin Lane

čemu ovo

PA ZAR I NA SLAVU I BOGA UDARATE? Novak čestitao Arhangela Mihaila, pa dobio kritike! "Religija je takođe đavo..."

Ljudi će u svemu naći manu

Objavljeno:

Srpska pravoslavna crkva i vernici danas slave Svetog arhanđela Mihaila ili Aranđelovdan, a prema broju vernika koji ga slave, na drugom je mestu, posle Svetog Nikole.

Mnoge poznate ličnosti danas slave, a među njima je i Novak Đoković.

Najbolji teniser sveta je na svom instagram profilu podelio fotografiju gde su u fokusu slavski sto i ikona, a ispod fotografije je na ćirilici napisao

- Srećna slava svetog Mihajla Arhanđela,našeg anđela zaštitnika. Molimo se da sve ljude štiti,blagoslovi i kroz život vodi u spokoju,ljubavi i zdravlju. Na drugoj slici Bog se javi

Ipak, to se nije dopalo nekim njegovim fanovima koji su smatrali da Novak greši što kroz svoj profil promoviše relegiju. Jedna "pratiteljka" je ostavila prilično žustar komentar.

- Kako čovek tako razumnih misli i mentalne snage može da veruje u religiju..? U godini..? Religija je takođe đavo...bez boga nema đavola. A evo vidiš kako je ljudska religija... zasnovana na strahovima i bajkama... ajde Nole..! Ti znaš bolje od ovoga. Molim vas, nemojte širiti religiju, zadržite je za sebe.

Novak Đoković
foto: Printscreen/Instagram/Novak Djokovic

Ovo je otvorilo lavinu komentara, a većina njih staje na Novakovu strani i ističe kako je pitanje relgije privatna stvar i da svaka osoba ima slobodu prilikom izbora vere.

Bonus video:

00:03

Novak, navijači, Srbija, zastava

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.