OVO SMO SVI ŽELELI DA ČUJEMO: Novak dobio NAJBOLJU moguću poruku!
Novak Đoković, Foto: EPA/Alessandro Di Marco

...

OVO SMO SVI ŽELELI DA ČUJEMO: Novak dobio NAJBOLJU moguću poruku!

Kakve reči srpskog reprezentaivca

Objavljeno: 14:07h

Reprezentativac Dejvis kup reprezentacije Srbije Filip Krajinović smatra da tim ima veliku šansu da osvoji novu "Salataru".

Krajinović je pred duel sa Velikom Britanijom u četvrtfinalu F8 Dejvis kupa rekao da reprezentacija treba da iskoristi to što je Novak Đoković u timu.

Teniseri Srbije u četvrtak od 16 časova u Malagi protiv Velike Britanije počinju takmičenje u Dejvis kupu.

Filip Krajinović
Filip Krajinovićfoto: Harry How / Getty images / Profimedia

- Atmosfera u ekipi je super, svi smo spremni. Imali smo nekoliko treninga u Beogradu, ovde smo došli u nedelju, a danas će nam se priključiti i Novak. Kompletni smo, svi su zdravi, jako motivisani, i veruju da možemo da osvojimo Dejvis kup - rekao je Krajinović za RTS.

Ekipi se posle osvajanja Završnog turnira u Torinu u Malagi priključio i Novak Đoković čiji se trening očekuje već danas. - Gledali smo finale, pratili sve rezultate, mislimo da je očekivano osvojio. Radujem se njegovom dolasku, drago mi je što je igrao jako dobro i što ovde dolazi kao osvajač Mastersa. Danas će mu biti prvi trening ovde, a u četvrtak očekujemo i meč - istakao je teniser Srbije.

Krajinović smatra da je Britanija uprkos izostanku Marija i Evansa težak protivnik. - Podrška nam je važna, sigurno će biti naših navijača ovde i očekujemo da budu uz nas. Nemaju Marija i Evansa, ali sa druge strane imaju Norija i Drejpera koji su levoruki i jako dobri teniseri. Moramo da se fokusiramo i da budemo skoncentrisani na singl, jer su u dublu jako dobri.

Ističe da je došao u Malagu kao podrška i sparing partner. - Ima sličnosti kao i 2010. godine, zato sam i ja ovde došao iako nisam igrao šest meseci, ali ću biti podrška i sparing partner. Tu je i Janko Tipsarević, tako da je skoro cela ekipa iz 2010. na okupu. Treba iskoristiti to što je Novak ovde, Kecmanović, Lajović i Đere takođe igraju jako dobro, šanse su nam velike - zaključio je on.

Reprezentativac Srbije dodao je da će Đoković u pola šest izaći na prvi trening sa saigračima i da je najbolji teniser sveta maksimalno fokusiran na duel sa Velikom Britanijom.

Bonus video:

00:14

Novak i Goran Ivanišević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.