ĐOKOVIĆA JE OVO POTPUNO RAZBESNELO: Novaka optužili da se NAMERNO sukobljava sa publikom, evo zašto! (VIDEO)
Novak Đoković je opet imao zanimljivu interakciju sa publikom, Foto: EPA/Christophe Petit Tesson

auu

ĐOKOVIĆA JE OVO POTPUNO RAZBESNELO: Novaka optužili da se NAMERNO sukobljava sa publikom, evo zašto! (VIDEO)

Novaku je tokom jednog poena zasmetalo ponašanje nekoga u publici, a nakon što je napao tog pojedinca uvek nezgodna publika u Bersiju je počela da zviždi Srbinu

Objavljeno: 08:47h

Novak Đoković je posle pobede nad Talonom Griksporom u osmini finala mastersa u Parizu na konferenciji za medije objašnjavao sukob sa publikom u finišu trećeg seta.

Po ko zna koji put, Novaku je tokom jednog poena zasmetalo ponašanje nekoga u publici, a nakon što je napao tog pojedinca uvek nezgodna publika u Bersiju je počela da zviždi Srbinu.

On im je rukama pokazao da budu još glasniji, a od tog trenutka nije izgubio nijedan poen. Pokazao je Đoković po ko zna koji put da je najjači kada su svi protiv njega, ali zato se mnogi pitaju da li on namerno izaziva ovakve situacije?

- Navikao sam na takve stvari, ali je to okej. Da budem iskren, u pitanju je pre svega bio izraz nepoštovanja prema obojici igrača, u momentima kada se meč lomio. Međutim, šta je tu je. Meč je bio uzbudjliv, to je podstaklo ljude, poželeli su da utiču na njegov tok, ali je ipak tenis prevladao - diplomatski je odgovorio Novak, ali onda je stigao drugi deo pitanja.

Pojedini novinari su nagovestili da je Novak možda namerno želeo da isprovocira navijače kako bi pronašao motivaciju za preokret.

- Dakle, vi smatrate da sam ja provocirao publiku, a ne ona mene? Šta vi mislite, iz vaše stolice na tribinama? Ne bih se uopšte složio sa vama, jer smatram da nisam ama baš ništa uradio da bih provocirao publiku. Ali tako to biva… Pariska publika je ‘veoma specijalna’ i to su dobre reči koje je opisuju, ali to je sve okej - zaključio je Đoković.

Na snimku se vidi kako Nole više puta govori i pokazuje publici da zvižde još više.

Naredni rival biće mu Holger Rune, koji ga je pobedio u finalu prošle godine.

- Već mesecima nije u najboljoj formi, ali od kada je Boris (Beker prim. aut) stao uz njega čini mi se da je probio mentalne barijere i da se vraća na prethodni visoki nivo. U smislu igre, Holger je jedan od najboljih igrača na turu na svim podlogama, što je dokazao više puta.

Bonus video:

02:34

DOČEK KOŠARKAŠA I NOVAKA ĐOKOVIĆA KOD SKUPŠTINE BEOGRADA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.