NOVAKOV VINER IZ RITERNA: Đokovića pitali o odnosu sa Nadalom, "pecnuo" ga na finjaka! (VIDEO)
Novak Đoković je imao idealan odgovor za Rafu, Foto: Printscreen/Twitter/@NDjokofan

rafa je trebalo da zna...

NOVAKOV VINER IZ RITERNA: Đokovića pitali o odnosu sa Nadalom, "pecnuo" ga na finjaka! (VIDEO)

Nole je stigao i da gostuje na jednom televizijskom kanalu a voditelji su ga, između ostalog, pitali za njegov odnos sa Rafaelom Nadalom

Objavljeno:

Novak Đoković je i dalje na pauzi od tenisa posle osvajanja Ju-Es opena pa uspeha sa teniskom reprezentacijom Srbije.

Najbolji teniser sveta se sada nalazi u Parizu gde je najpre gledao finale Svetskog prvenstva u ragbiju u društvu Rite Ore, a sinoć je prisustvovao dodeli Zlatne lopte i ostalih FIFA ngarada najboljim fudbalerima i fudbalerkama.

Nole je stigao i da gostuje na jednom televizijskom kanalu a voditelji su ga, između ostalog, pitali za njegov odnos sa Rafaelom Nadalom.

- Mi nismo bliski prijatelji, ali poštujemo jedan drugog. Ali, govorim sada lično iz svog ugla, nadam se da kada nam se završe karijere možemo da popijemo piće na plaži i da popričamo o životu... Sa manje stresa - kazao je Novak Đoković uz osmeh jer nije slučajno iskoristio reč "stres".

Naime, Rafael Nadal je nedavno imao slično gostovanje prilikom kog je naglasio da nije opsednut grend slem trkom kao Novak.

- Naravno da bih voleo da sam teniser sa najviše grend slemova u istoriji, o tome se radi u sportu, ali to nije opsesija kod mene. Frustira me naravno kada je neko bolji od mene, ali verujem da sam uradio sve moguće da bih bio najbolji. Verujem da bi Đoković bio frustriran da nije uspeo to što je uspeo i baš zato je možda uspeo - rekao je tada Rafa.

Bonus video:

01:01

Novak i Jelena zaplesali na koncertu Hausera

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.