ĐOKOVIĆ PONOVO STAVIO SRBIJU NA PRVO MESTO: "Novak se "napalio" na Dejvis kup!"
Đoković će predvoditi Srbiju na predstojeća dva takmičenja za Srbiju, Foto: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

patriota

ĐOKOVIĆ PONOVO STAVIO SRBIJU NA PRVO MESTO: "Novak se "napalio" na Dejvis kup!"

Da li Srbija može da ponovi uspeh iz 2010.?

Objavljeno:

Novak Đoković, najbolji teniser na svetu, još jednom je potvrdio svoju izuzetnu predanost Srbiji i svojoj domovini.

Tokom cele svoje karijere, sa velikim zadovoljstvom je predstavljao Srbiju na teniskim terenima širom sveta. Sada je odlučio da završnicu sezone potpuno posveti nacionalnom timu.

U istom danu kada je selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije, Viktor Troicki, objavio sastav ekipe za finalni turnir ovog prestižnog takmičenja, koje će se održati u Malagi od 21. do 26. novembra, Novak Đoković je prihvatio da vodi tim ka osvajanju još jednog prestižnog trofeja.

Takođe, Srbija će učestvovati na Junajted kupu koji će se održati u Australiji od 29. decembra do 7. januara, a Đoković će takođe biti ključni deo ove ekipe, učešće na ovom turniru predstavljaće dodatnu priliku za osvajanje pehara za svoju zemlju.

Osim sportskog aspekta, ovakva posvećenost i učešće na turnirima za nacionalni tim omogućava Novaku Đokoviću i kvalifikaciju za Olimpijske igre, na kojima će imati priliku da se bori za jedino odličje koje mu još nedostaje.

Koliko je Đoković "zagrizao" za reprezentaciju otkrio je i njegov trener Goran Ivanišević.

- Novak se "napalio" na Dejvis kup - otkrio je Goran Ivanišević u intervjuu "Sportskim novostima" iz Zagreba, pa dodao:

- Neće mu biti lako jer treba još neko da mu pomogne. Ali kada Đoković igra, želja je uvek ista, otići do kraja.

Dakle, kod Novaka Đokovića probudio se patriotski osećaj i kada se tako nešto desi - nema dileme da nas očekuju nove radosti.

Bonus video:

10:21

DOŠLI SMO IZ TEŠKE SITUACIJE 90-IH, RATOVI... Novak otvorio dušu nakon pobede u finalu: Pisati istoriju je nešto specijalno

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.