IZRAELCI PREKLINJU ĐOKOVIĆA: Njegov veliki fan je zarobljen, a od Novaka traže pomoć!
Novakov veliki fan je zarobljen o strane Hamasa, Foto: German Vidal Ponce / Zuma Press / Profimedia

situacija

IZRAELCI PREKLINJU ĐOKOVIĆA: Njegov veliki fan je zarobljen, a od Novaka traže pomoć!

Da li Novak može da pomogne u ovakvoj situaciji

Objavljeno:

Rat u Izraelu i Pojasu Gaze postaje sve ozbiljniji, a Ambasada Izraela je pokušala da privuče pažnju Novaka Đokovića u vezi jedne potresne situacije.

Jahel Vilan, ambasador Izraela u Srbiji, je poslao emotivnu poruku najpoznatijem teniseru svih vremena. Na društvenoj mreži "X," ambasador je podelio poruku koja se odnosi na dečaka koji je kidnapovan tokom napada Hamasa na teritoriju Izraela.

U poruci se navodi da je mali Ohad, strastveni obožavalac Novaka Đokovića, otet 7. oktobra, a danas proslavlja svoj deveti rođendan.

Uz sliku dečaka Ohada kako drži teniski reket, takođe se objavljuje informacija da se Ohad nalazi među kidnapovanim Izraelcima koje je Hamas odveo u nepoznatom pravcu 7. oktobra.

"Ovaj izraelski dečak po imenu Ohad je tvoj veliki obožavalac. Veoma voli sport i igra tenis nekoliko puta nedeljno. Nažalost, ne više. Teroristi Hamasa su ga kidnapovali 7. oktobra. Danas mu je 9. rođendan i verovatno je sam u nekoj mračnoj sobi u Gazi. Zamolili bismo te da mu pošalješ čestitku za rođendan i podržiš bezuslovno oslobađanje svih talaca koje drži Hamas, uključujući više od 30 beba i dece“, navedeno je u poruci koju su Izraelci uputili Đokoviću.

Bonus video:

00:20

NOVAK ĐOKOVIĆ PRED FINALE US OPEN: Igraću taj meč kao da mi je poslednji u karijeri

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.