IVANIŠEVIĆ IZAZVAO HAOS, TUŽIO I ŽENU I ĆERKU: Sa Tatjanom ima dvoje dece, ali ona nije krenula njegovim stopama!
Ivanišević je odlučio da tuži i ćerku za polovinu luksuznog stana, Foto: EPA/Andrej Cukić

šok

IVANIŠEVIĆ IZAZVAO HAOS, TUŽIO I ŽENU I ĆERKU: Sa Tatjanom ima dvoje dece, ali ona nije krenula njegovim stopama!

Nastavlja se saga sa bivšom ženom

Objavljeno: 12:01h

Goran Ivanišević, nekadašnji hrvatski teniski as i sadašnji trener Novaka Đokovića, podneo je tužbe protiv svoje bivše supruge Tatjane Dragović. Pored toga, podneo je tužbu i protiv njihove kćerke Amber Marije, zahtevajući da mu pripadne polovina luksuznog stana koji joj je darovala Tatjana.

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović su bili poznat par na domaćoj sceni, a detalji njihove veze i braka često su bili predmet interesovanja medija. Venčali su se 2009. godine u San Pedru, Sjedinjene Američke Države, daleko od očiju javnosti, već sa dvoje dece - Amber Marijom i Emanuelom.

Međutim, brak im se završio razvodom 2013. godine. Amber Marija je rođena 2003. godine, ali roditelji su je uvek držali daleko od medijske pažnje. Poznato je samo nekoliko detalja o ovoj mladoj devojci.

Inače, Amber Marija Ivanišević je bila odlična učenica u prestižnoj zagrebačkoj XV. gimnaziji, poznatoj kao MIOC. Nasledila je sportski duh od svog oca, ali se nije opredelila za tenis, već se posvetila jahanju, gde je postigla značajne uspehe. Trenutno je članica Konjičkog kluba Zagreb.

Amber Marija Ivanišević
foto: tatjana_dragicevic/instagram/printscreen

"Oduvek sam bila zaljubljena u životinje, a moja strast prema jahanju je krenula kad sam u četvrtom razredu prvi put posetila Konjički klub Trajbar u Zaprešiću. Tamo sam upisala časove jahanja i kasnije letnji kamp, a onda sam se upoznala sa Renčijem, koji me naučio svemu što danas znam", izjavila je Amber Marija za Sportske novosti.

Takođe je istakla da su joj roditelji, uprkos tome što se nisu opredelili za tenis kao nju, uvek pružali podršku na turnirima.

"Mama i tata su mi najveća podrška. Stvarno se trude da budu prisutni na svim mojim takmičenjima i podrže me, za šta sam im beskrajno zahvalna. Iako nisam krenula stazom tenisa kao tata, on me uvek podržavao. Od početka je znao da tenis nije moj pravi put, probala sam, ali nije išlo, i nije mu bilo teško da prihvati moju odluku da se posvetim jahanju", otkrila je Amber Marija.

Bonus video:

10:21

DOŠLI SMO IZ TEŠKE SITUACIJE 90-IH, RATOVI... Novak otvorio dušu nakon pobede u finalu: Pisati istoriju je nešto specijalno

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.