"TEŠKO MI JE DA RAZUMEM": Poznati teniser osuo paljbu po direktoru Australijan Opena, a tema je Rafael Nadal!
Foto: EPA/JAMES ROSS

jezik brži od pameti

"TEŠKO MI JE DA RAZUMEM": Poznati teniser osuo paljbu po direktoru Australijan Opena, a tema je Rafael Nadal!

Španski teniser još uvek ne zna da li će biti spreman

Objavljeno:

Španski teniser Aleks Koreča izrazio je iznenađenje zbog preuranjenih izjava direktora Australijan Opena, Krega Tajlija, o nastupu Rafaela Nadala u Melburnu.

Tajli je nedavno najavio, kao ekskluzivnu informaciju, da će Nadal sigurno nastupiti na prvom Grend slem turniru sezone, ali su iz Rafinog tima ubrzo stigli demanti koji su doveli u pitanje tu informaciju.

"Očekuje nas povratak nekih velikana, i šampiona koji su odsutni već nekoliko godina. Ovde možemo ekskluzivno da otkrijemo da će se i Rafa vratiti. Odsutan je veći deo godine, a u razgovoru sa njim poslednjih dana dobio sam potvrdu da će se vratiti, zbog čega smo zaista uzbuđeni. I znamo da Nik (Kirjos) trenira, tako da očekujemo i njega", rekao je Tajli u razgovoru za "Nine today".

Na ove navode je ubrzo reagovao Nadalov predstavnik za medije.

"Videli smo izveštaje i izjave, ali ne možemo da ih potvrdimo. Definitivno još ne znam, prerano je reći. Nismo objavili datum upravo iz tog razloga – ne znamo. Rafa tek počinje da trenira“, rekao je Benito Peres Barbadiljo.

Sve ovo je komentarisao Koreča, koji smatra da bi Nadalov odgovor bio mnogo oštriji da je u pitanju neki drugi direktor turnira, a ne Tajli.

"Bio je ljubazan. Posle 10 meseci bilo bi razumljivo da se javno obrati javnosti. Ne bih išao tako daleko da kažem da će igrati na Australijan openu, sve dok ne potvrdi. Poznajem Krega godinama i veoma sam iznenađen što je ‘napravio’ ovakve naslove ako nisu istiniti. Teško mi je da razumem da se tako velika organizacija kao što je Australijan open izletela, a da nije sigurna da im je Rafa sve ovo zaista rekao", ističe Koreča.

Podsetimo, Nadal je poslednji nastup imao upravo u Melburnu, kada je povredio kuk, koji ga muči već mesecima.

Bonus video:

04:42

SRBIJA ILI ŠVAJCARSKA, KOJU ZEMLJU ĆE IZABRATI: Bio je odličan protiv Zvezde, a onda je Maleš pomenuo i reprezentaciju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.