SRELA SAM NOVAKA NA HODNIKU I... Neverovatna anegdota srpske šampionke, Đokoviću, zaista, nema RAVNOG!
Novak Đoković, Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

tokio

SRELA SAM NOVAKA NA HODNIKU I... Neverovatna anegdota srpske šampionke, Đokoviću, zaista, nema RAVNOG!

Novak je primer za sve u našoj zemlji

Objavljeno: 18:44h

Tijana Bogdanović je Srbiji donela dve medalje sa Olimpijskih igara.

Prvu je osvojila 2016. u Rio de Žaneriju kada se okitila srebrom, da bi pet godina kasnije u Tokiju naciju obradovala bronzanom medaljom.

Tijana je u razgovoru za "Telegraf" otkrila jednu anegdotu sa OI u Tokiju u kojoj je glavnu ulogu imao najbolji teniser u istoriji, Novak Đoković.

Tijana Bogdanović sa bronzanom medaljom u Tokiju
Tijana Bogdanović sa bronzanom medaljom u Tokijufoto: Profimedia

- Ja Novaka Đokovića ne poznajem. Srela sam ga u olimpijskom selu u Tokiju, bio je dve sobe od mene i Milice i trener ga je uočio, i s obzirom da zna da je Nole veliki patriota i da voli svoju zemlju krenuo je da mu pušta pesmu koja je u tom trenutku izašla, jako lepa tradicionalna pesma koju je jedna devojka otpevala. Gale je bio oduševljen i mi smo imali taj neki spisak pesama koje smo slušali na Olimpijskim igrama. Jedna od njih je bila i himna. I onda smo sreli Novaka na hodniku i eto tako smo stajali u hodniku i slušali tu pesmu. Stvarno je bio takav neki osećaj da se naježiš. Kasnije smo ga sreli i u kantini gde je on čovek stvarno bio pretrpan ljudima, ali smo uspeli da se slikamo. Svaka njemu čast i mislim da je najveći sportista ikada - rekla je Tijana.

Tekvondo u Srbiji je dobio na popularnosti najviše zbog Tijane i njene starije koleginice Milice Mandić, pa nam je budućnost u ovom borilačkom sportu izuzetno svetla.

- Svakako sam ponosna na medalje koje smo i Milica i ja donele u ovu zemlju i da samim tim se i podstiče i razvoj našeg sporta. Evo sada u prilog tome ide baš i ovo Evropsko kadetsko prvenstvo koje smo prvi put dobili kao država da organizujemo. Imamo i još dosta mladih nada, tu su pored Aleksandre i Takova još dosta mlađih koji tek treba da se pokažu i dokažu na kadetskom, zatim i juniorskom, a onda ide i taj seniorski nivo.

Bonus video:

05:03

NAŠE ŠAMPIONKE: Milica Mandić i Tijana Bogdanović su se vratile u Beograd

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.