ĐOKOVIĆ OČI U OČI SA NAJVEĆIM KRITIČAREM: Nole pokazao Britancu šta je kultura, on ostao u ŠOKU
Novak Đoković, Foto: marco iacobucci / ipa-agency.net / imago sportfotodienst / Profimedia

opa

ĐOKOVIĆ OČI U OČI SA NAJVEĆIM KRITIČAREM: Nole pokazao Britancu šta je kultura, on ostao u ŠOKU

Zanimljiva scena se dogodila u Rimu

Objavljeno: 19:48h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je oduševio svet sporta nastupom na prestižnom golf turniru u Rimu, a tamo su susreo sa jednim od najvećih kritičara među novinarima.

Naime, Majk Dikson koji piše za "Dejli mejl" je dežurni "pljuvač" srpskog asa, a najviše se u našoj javnosti pamti kada je optužio Novaka da je lažirao povredu na Australijan Openu.

Britanac je do detalja u svojoj kolumni opisao kako je izgledao njegov susret sa Đokovićem i pokušao da ublaži sliku koju navijači imaju o njemu.

- Sat vremena pre početka meča tog dana, svetski broj 1 se petljao blizu medija centra, a slučajno sam prošao pored njega. Primetio me je i odlučio da dođe da se pozdravi - počinje Dikson.

- Lepo je videti poznato lice - rekao je Đoković i srdačno se rukovao sa Britancem.

Potom je priznao da njegov odnos sa vlasnikom 24 Grend slem titule nije bio najbolji u prošlosti.

- Istina, bio sam među onima koji su povremeno kritikovali Đokovića, teško da je on neko čija je karijera izbegavala kontroverze, bilo je i nekoliko oštrih razmena na konferencijama za štampu. Ali, bilo je i smeha, a on je jedan od najfascinantniji od ljudi, veoma inteligentan i opsednut radoznalošću o životu koja je vredna divljenja - kaže Dikson.

Dodao je da je Novak nepogrešivo profesionalan sa medijima i da je bio neverovatno velikodušan prema navijačima u Rimu kada je šetao stazom.

Bonus video:

00:15

Gde je otišao Novak Đoković nakon izlaska na balkom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.