KAKO LI JE OVO UTICALO NA NOVAKA: Ana Ivanović šokirala tvrdnjama! "Federer je broj 1!"
Ana Ivanović i Novak Đoković, Foto: Saša Pavlić Koky

šok

KAKO LI JE OVO UTICALO NA NOVAKA: Ana Ivanović šokirala tvrdnjama! "Federer je broj 1!"

Da li je sada promenila mišljenje

Objavljeno:

Novak Đoković definitivno je jedan od najboljih tenisera u istoriji ovog sporta, ali i pored toga što godinama daje primer svima, kako na terenu, tako i van njega, Srbina mnogi ne vole i ne praštaju mu uspeh.

I dalje se vodi velika debata o tome ko je teniski GOAT, a u krugu najužih favorita pored Noleta definitivno su i Rafael Nadal i Rodžer Federer.

Ova "velika trojka" promenila je svet tenisa, Rafa je nedavno čak priznao da je Đoković najbolji ikada, Rodžer je takođe hvalio Novaka, a, kada se sve sabere i oduzme, sva trojica su u nekom trenutku bili idoli mnogih ljubitelja ovog sporta.

Ana Ivanović, Tenis, Sport
foto: Profimedia

U intervjuu Huperu, davne 2004. godine, nekadašnja srpska teniserka i velika prijateljica Novaka Đokovića, Ana Ivanović, otkrila je da je njen idol još tada bio Rodžer Federer!

Na pitanje ko joj je sportski heroj, Ana je kratko odgovorila:

- Jedan, ali vredan - Federer!

Novak Đoković, Rodžer Federer
foto: EPA/Andy Rain

Kompletan intervju sa, tada 17-godišnjom Anom Ivanović, možete pročitati OVDE, a veliko je pitanje da li će i koliko ove reči razočarati Novaka Đokovića. Ana je Švajcarca volela od malih nogu, te sada mnoge zanima za koga je navijala u okršajima Novaka i Rodžera.

Bonus video:

00:22

Gol i slavlje Ferencvaroša

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.