MISLI DA JE PROVALILA ĐOKOVIĆA: "Novaku je to OPSESIJA i to se vidi, NIKAD neće biti popularan kao Rafa i Rodžer!"
Novak Đoković, Foto: KENA BETANCUR / AFP / Profimedia

DALA SVOJE MIŠLJENJE

MISLI DA JE PROVALILA ĐOKOVIĆA: "Novaku je to OPSESIJA i to se vidi, NIKAD neće biti popularan kao Rafa i Rodžer!"

Mnogi jedva čekaju da govore loše o srpskom teniseru

Objavljeno: 12:12h

Srpski teniser Novak Đoković u svojoj vitrini ima 24 trofeja sa Gren slem turnira, i bez obzira na to što Rafael Nadal ima 22, a Rodžer Federer 20 titula sa najprestižnijih turnira, i dalje se postavlja pitanje ko je najbolji u istoriji ovog sporta.

Mnogi jedva čekaju da "opletu" po srpskom teniseru, i kažu kako on nije najbolji teniser svih vremena.

Takvo sramotno mišljenje deli i Rene Stabs, bivša teniserka, koja smatra da Đoković " nikada neće biti popularan kao Španac i Švajcarac".

- Đokovićevi brojevi su jednostavno neverovatni bez obzira na sve. Na njega se gleda polarizovano, on je polarizovan, ali morate da ostanete začuđeni nad njegovom sposobnosti da nikada ne odustane i da je neumoljiv - rekla je Stabs i potom dodala:

- Mislim da su Rodžer i Rafa definitivno oličili želju za pobedom, a da je za Novaka to postala opsesija. I to se vidi. On hoće da njegove brojke budu što bolje jer zna da neće biti popularan kao Španac i Švajcarac. Mislim da je to činjenica i mislim da sam u pravu kada to kažem. Mislim da želi da brojke toliko podigne i da kaže: "Da, možda su popularniji od mene, ali ja ću uvek biti najveći jer ću uvek imati brojke na svojoj strani!" Divim mu se zbog toga.

1 / 3 Foto: EPA/CJ Gunther

Inače i komentator američke sportske TV mreže ESPN, Rene Stabs je posle ovosezonskog Australijan opena u svom podkestu ugostila Kejtlin Tompson koja je tada izvređala ceo srpski narod.

Satbs tad nije išla toliko daleko kao njena prijateljica, ali je imala šta da kaže na ponašanje Novakovih navijača u „Rod Lejver” areni.

Njoj je zasmetala buka kojom su Đokovićevi navijači proslavljali poen, gem ili set srpskog asa, rekavši kako drugi navijači, oni neutralni, nisu mogli u miru da uživaju u tenisu.

- Bila sam u publici pored srpskih navijača i nije fino okruženje. Ne želim da im negiram entuzijazam što ga gledaju uživo, ali tako je glasno, svaki poen i ne prestaje. Ljudi, volim vaš entuzijazam, ali ima drugih ljudi oko vas koji samo hoće da uživaju u teniskom meču.

BONUS VIDEO:

15:17

ĐOKOVIĆ POKORIO AMERIKU: Novak se osvetio Medvedevu u finalu Ju Es opena i osvojio 24. grend slem titulu

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.