NOVAK OTKRIO ŠTA JE REKAO ĐEREU NA MREŽI! Đoković poslao moćnu poruku rivalima na US openu (FOTO)
Razgovor Lasla Đerea i Novaka Đokovića posle meča, Foto: EPA/WILL OLIVER

NEUNIŠTIV

NOVAK OTKRIO ŠTA JE REKAO ĐEREU NA MREŽI! Đoković poslao moćnu poruku rivalima na US openu (FOTO)

Mada, iskreno, nisam želeo da budem u ovakvoj situaciji. Nadam se da ću se vratiti na pravi put u narednom meču, rekao je Srbin

Objavljeno:

Novak Đoković preokrenuo je protiv Lasla Đerea na 3:2 u setovima i plasirao se u osminu finala US opena i potom razgovarao sa novinarima u miks zoni.

- Odigrao sam dva različita meča u jednom praktično, rezultat u trećem i četvrtom setu nije pravedan, mislim da je bio mnogo bliži. Nikada ga nisam video da ovako igra, izuzetno dobro je osećao loptu, bio je taktički dobro pripremljen. Odlično je otvorio meč, komfornije se osećao na početku. Iskreno, ja sam morao da igram na većem nivou u prva dva seta. Rekao sam mu na mreži da ovako nastavi, jer ako bude nastavio da igra ovako samo će napredovati na listi. Sjajan momak, jako radi i sada je pokazao da zaslužuje da bude bolje pozicioniran na ATP listi - rekao je Đoković.

Laslo Đere na meču protiv Novaka Đokovića
Laslo Đere na meču protiv Novaka Đokovićafoto: EPA/BRIAN HIRSCHFELD

Nastavio je u istom tonu.

- Možda kada sam osvojio treći set, rekao sam sebi da sam se mentalno vratio, da ga imam. Borio se, bio je miran, nije pokazivao puno emocija, ja sam podizao svoju igru i dobro sam servirao kada je trebalo. Pogotovo u petom gde je bio samo jedan brejk viška, a on imao brejk šansu da se vrati u meč - istako je Đoković.

Novak Đoković na meču sa Laslom Đereom
Novak Đoković na meču sa Laslom Đereomfoto: EPA/WILL OLIVER

Imao je i poruku za preostale protivnike na turniru.

- Poruka koju šaljem ostalim igračima jeste da da još mogu da igram pet setova, da se vratim od 0:2 i da tako pošaljem snažnu poruku rivalu. Mada, iskreno, nisam želeo da budem u ovakvoj situaciji. Nadam se da ću se vratiti na pravi put u narednom meču - zaključio je Đoković.

Bonus video:

02:53

NOVAK JE PRIVILEGOVAN SJAJNIM ŽREBOM, ALKARAZU JE TEŽE Brajović otkrio: Đoković dobio ŠOKANTNO PITANJE na konferenciji za medije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.