"POSTOJI SAMO JEDAN NAČIN DA NASTAVIM DA IGRAM!" Đoković iskren o ostajanju u vrhu (FOTO)
Novak Đoković, Foto: Ian Johnson/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

I DALJE SE PITA

"POSTOJI SAMO JEDAN NAČIN DA NASTAVIM DA IGRAM!" Đoković iskren o ostajanju u vrhu (FOTO)

Moram da verujem da mogu – verujem i govorim sebi da takav način razmišljanja i njegovo negovanje predstavlja jedini način da mogu da se takmičim sa mladim momcima, rekao je Novak između ostalog

Objavljeno:

Novak Đoković posle osvajanja Mastersa u Sinsinatiju razgovarao je za "Tenis čenel" i izrazio uverenje da može da ostane u vrhu u narednom periodu.

- Moram da verujem da mogu – verujem i govorim sebi da takav način razmišljanja i njegovo negovanje predstavlja jedini način da mogu da se takmičim sa mladim momcima poput Alkarasa - rekao je Đoković.

Novak Đoković sa trofejem Mastersa u Sinsinatiju
Novak Đoković sa trofejem Mastersa u Sinsinatijufoto: EPA/ MARK LYONS

Ne fale reči hvale za Špance.

- On je lider nove generacije, ono što je uradio u poslednje dve godine… Teško je pronaći nove pozitivne reči od onih koje smo već rekli. Pohvale su tu, neverovatan tip, nosi se dobro na terenu i van njega, neverovatan igrač. Jedini način za mene da nastavim da igram u ovim godinama jeste da povećam još više rad tokom čitavog dana, da mislim na svaki, pa i najmanji detalj koji će mi pomoći da održim visok nivo - istakao je Đoković.

Karlos Alkaras i Novak Đoković posle finala Mastersa u Sinsinatiju
Karlos Alkaras i Novak Đoković posle finala Mastersa u Sinsinatijufoto: Ian Johnson/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Sledi US open, poslednji Grend slem u sezoni.

- US open i Grend slem turniri su moji najveći ciljevi tokom godina. Kada sam došao ovde u Sinsinati, nisam znao kako ću se osećati jer nisam igrao na betonu od februara, nisam bio u SAD dve godine. Bio sam uzbuđen, hteo sam da odigram nekoliko mečeva pre Njujorka, nisam mogao da poželim bolji turnir od ovog, do finala nisam izgubio ni set, igrao sam sjajan tenis, finale je bilo najbolji način da krunišem sve - zaključio je Đoković.

Bonus video:

06:43

NOVAK JE BESMRTAN: Đoković se vratio iz mrtvih i pobedio Alkaraza u finalu Sinsinatija!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.