I OVO ĆE UZETI FEDERERU: Đoković stigao veliki rekord Švajcarca, sada ima šansu da ga pretekne! (FOTO)
Novak Đoković, Foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

SJAJNA VEST

I OVO ĆE UZETI FEDERERU: Đoković stigao veliki rekord Švajcarca, sada ima šansu da ga pretekne! (FOTO)

Turnir u Torinu na programu je od 12. do 19. novembra

Objavljeno: 13:32h

Novak Đoković će učestvovati na Završnom mastersu i ove godine. Srpski teniser je u petak uveče postao drugi igrač koji se kvalifikovao za turnir osmorice najboljih u sezoni, pridruživši se Karlosu Alkarasu koji je ranije osigurao mesto u Torinu.

Pobedom nad Tejlorom Fricom i plasmanom u polufinale Mastersa u Sinsinatiju - Novak je zvanično obezbedio mesto u Torinu. Srbin će 16. put igrati na Finalnom turniru sezone, čime je izjednačio učinak Džimija Konorsa na trećem mestu večite rang liste. Đoković samo jednom nije uspeo da izbori svoje mesto na prestižnom takmičenju od 2007. godine - bilo je 2017. kada je zbog povrede dugo odsustvovao sa terena.

Pre godinu dana, Đoković je izjednačio rekord Rodžera Federera od šest trofeja na Finalnom turniru. Sada će imati priliku da se osami na vrhu.

Đoković je ove sezone u velikoj meri dominirao na glavnim turnirima, osvojio je Australijan open i Rolan Garos, a stigao je i do finala Vimbldona, gde je samo Alkaras uspeo da ga zaustavi. Turnir u Torinu na programu je od 12. do 19. novembra.

BONUS VIDEO:

05:00

Novak odgovorio na pitanje koje ga niko nije pitao

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.